Beantwoord

Gratis onderling bellen

  • 2 December 2020
  • 7 reacties
  • 158 keer bekeken

Op de faktuur 11167733807 van 1 december worden gesprekskosten gefaktureerd die onder gratis onderling bellen vallen. Wordt dit in januari gecrediteerd?

 

icon

Beste antwoord door Maja van KPN 5 December 2020, 21:16

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

7 reacties

Reputatie 7
Badge +21

Hallo @Edwin 1031 , dat zal zeker niet ‘vanzelf’ gaan. Maar een KPN moderator wil dat graag voor je nakijken. Zet daarvoor jouw persoonlijke gegevens (Privé) in je Forum profiel , daar alleen zichtbaar voor jou en KPN medewerkers.

Reputatie 7
Badge +20

Hi @Edwin 1031, top dat je gelijk je gegevens in hebt gevuld! Ik zie kosten terug op de factuur voor een belletje naar een 06-nummer dat op het moment van het gesprek al lang onder de ‘onderling gratis bellen’ optie viel. Klopt niks van dus, dat deze gesprekskosten in rekening zijn gebracht :thinking:

Ik ga er voor zorgen dat dit inderdaad in januari gecrediteerd gaat worden!

Reputatie 7
Badge +20

Excuus, nu ik de vergoeding door wil voeren, zie ik dat een andere collega mij voor is geweest :wink: Was al geregeld dus!

Wat valt er onder “gratis onderling bellen”? 

Reputatie 7
Badge +20

Hi @Red-Head, als je meerdere nummers via KPN hebt lopen op het zelfde adres en deze abonnementen koppelt via KPN Compleet of KPN Hussel, kan je via 1 van die nummers, kosteloos bellen met de andere aangemelde nummers :slight_smile:

Ah ik dacht dat je ook gratis kon bellen met andere vaste KPN nummers maar dat is dus niet zo?

 

 

Reputatie 7
Badge +20

Dat niet nee, het gaat puur om nummers die aan elkaar gekoppeld zijn!