Het kan even duren voor je voordeel hebt

  • 12 March 2021
  • 1 reactie
  • 18 keer bekeken

En daar was dan de dag dat we overgingen naar KPN, 3 telefoonnummers en internet en tv thuis, ja meneer u krijgt dan een heleboel voordeel. Helaas kan het nog wel even duren voor het voordeel ingaat, maar wat in het vat zit…...vooralsnog kan ik nog geen mb delen wat betekend dat mn vrouw bijvoorbeeld een simpele parkeerapp of iets dergelijks niet aan kan zetten. Tja de wereld vergaat er niet om, maar dit is niet wat je van overstappen verwacht!


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

1 reactie

Reputatie 7
Badge +13

Hoi @visbeentje, welkom. 

Dat is gek, ik herken jouw verhaal niet. Wanneer jij overstapt naar KPN en er tenminste twee producten op hetzelfde adres geregistreerd staan gaan de voordelen in, welke voordelen zijn afhankelijk van welke producten jij hebt afgenomen. Heel soms gaat het fout, en dan kan het maximaal een aantal werkdagen duren voordat jouw voordelen in gaan. Enige uitzondering is een oud Telfort (TFT) producten, dit kan na de registratie iets langer duren. De voordelen op oud TFT productenzijn ook anders, zo kan je met een TFT abonnement geen MB's delen. Als jouw voordelen nog niet zijn geactiveerd kan je deze handmatig activeren via het Hussel aanmeldformulier. Hopelijk lukt het jullie snel om MB's te delen!Â