Beantwoord

KPN Compleet niet compleet

  • 14 september 2019
  • 14 reacties
  • 449 keer bekeken

Ik heb sinds juli dit jaar kpn kompleet. Nu viel mij vandaag op dat ik voor het pluspakket gewoon maandelijks 9,99 euro betaal. Ik heb 2 mobieltjes en thuis internet,bellen en tv van kpn. Kunt u nakijken wat er fout is gegaan?

Met vriendelijke groet,

Martin Hofs
icon

Beste antwoord door marhofs1973 7 oktober 2019, 09:31

@Jasper , ben zojuist gebeld door KPN en hebben ze mij doorgegeven dat alles goed gezet is. Nagekeken en het klopt nu. Dank je wel voor de service.

Groet ,

Martin
Bekijk origineel

14 reacties

Reputatie 7
Badge +13
Hoi @marhofs1973, bij KPN Compleet kan het Pluspakket gratis zijn inderdaad! Ik ben voor je gaan kijken en ik zie dat het Pluspakket ook gekozen is als gratis pakket, maar toch werkt het niet. Ik heb geprobeerd deze alsnog voor je te activeren, maar dat had geen effect. Ik heb daarom een melding aangemaakt naar de afdeling die over KPN Compleet gaat, zij gaan dit uitzoeken. Daarover zullen ze ook contact met jou opnemen, dat kan zowel telefonisch als via sms gebeuren. Ik zal het ook voor je in de gaten houden, zodat ik je op de hoogte kan houden.
Reputatie 2
Badge
Hier ook zelfde verhaal, al weken bezig! Echt een ramp dit!
@Jasper dank je wel voor je antwoord, ik ga het afwachten.
Reputatie 7
Badge +13
Graag gedaan @marhofs1973, ik hou je op de hoogte 👍

Hier ook zelfde verhaal, al weken bezig! Echt een ramp dit!
@wortellica, ik zag dat je hier al een eigen topic voor hebt. Voor de overzichtelijkheid is het handiger om jouw situatie daar verder te bespreken 🙂
Reputatie 2
Badge
@Jasper als je daar niets meer hoort, moet je toch wat hé......
Reputatie 7
Badge +13
Door het in een ander topic ook kenbaar te maken, wordt het verwarrend voor mij, Joran, jezelf en marhofs1973. Stel dat ik niet gezien had dat je al een topic bij Joran had, dan had ik er ook mee bezig kunnen gaan en onbedoeld juist voor vertraging kunnen zorgen. Dat is juist niet wat je wilt toch? Daarom is het beste wat je kunt doen af te wachten tot Joran er daar op terugkomt.
Reputatie 7
Badge +13
Hoi @marhofs1973, ik zie dat de melding door de specialisten is afgesloten, maar het pakket lijkt voor zover ik kan zien nog niet actief te zijn. Is het bij jou ook nog niet actief en ben je wel gebeld door mijn collega's?
Hoi @Jasper , ik zie nog geen verandering en ben niet gebeld. Dus gaat er ergens iets niet goed.

Groet,
Martin
Reputatie 7
Badge +13
Daar zal dan inderdaad iets niet goed gegaan zijn @marhofs1973. Ik heb meteen een nieuwe melding aangemaakt, ik zal die wederom voor je volgen!
Reputatie 7
Badge +13
Hoi @marhofs1973, ik zie dat er inmiddels wel contact is geweest met hou en dat ze de oorzaak hebben gevonden. Bij dat gesprek zie ik niet staan wanneer ze verwachten dat het verholpen is, ik zie het Pluspakket op dit moment nog niet als gratis voordeel staan. Is dat wel besproken in het gesprek?
Hoi @Jasper , ik ben inderdaad gebeld door een medewerker van de KPN. ZIj vertelde mij dat er iets niet klopte met de klantnummers. Ze ging dit uitzoeken en het teveel betaalde abonnement geld zou worden terug gestort. Nu heeft zij hier geen datum opgegeven wanneer dit verholpen zou zijn. Maar ik zie nog geen verandering.

Groet ,

Martin
@Jasper , ben zojuist gebeld door KPN en hebben ze mij doorgegeven dat alles goed gezet is. Nagekeken en het klopt nu. Dank je wel voor de service.

Groet ,

Martin

@Jasper ,hier ben ik toch weer even. Ik heb nog steeds geen terug betaling ontvangen van de KPN. Kun jij nakijken hoe het hiermee zit?

 

Groet, 

Martin 

Reputatie 7
Badge +13

Hoi @marhofs1973, ik zie inderdaad dat de 7e contact was met de collega's van de Compleet afdeling. De vergoeding die was afgesproken is op 23 september gebeurd en die wordt via een factuur verrekend. De factuur wordt maandelijks rond de 17e naar je verzonden, waardoor het de vorige factuur net gemist heeft. Op de volgende factuur, die je vermoedelijk morgen ontvangt, zal je de vergoeding zien staan :slight_smile:

Reageer