Beantwoord

Mb's delen werkt pas na uit- en inschakelen telefoon

  • 2 oktober 2018
  • 1 reactie
  • 35 keer bekeken

Hoe komt het dat je na een nieuw abonnement heb en mb wil delen dat eerst telefoon uit en dan weer aan moet zetten anders komen ze niet binnen

*Admin: titel aangevuld i.v.m. vindbaarheid
*Admin: topic verplaatst naar juiste board
icon

Beste antwoord door Bart_ 5 oktober 2018, 16:47

Dag Kaantjes. Ik heb dit vaker gehoord en jammer dat je hier tegen aan loopt. Het komt vaker voor en de verklaring zit 'm in de techniek. Je doet eigenlijk een wijziging op je abonnement en dat moet door een aantal systemen heen. Om dat goed door het netwerk te krijgen is soms nodig om je toestel uit en in te schakelen: je meldt het toestel eigenlijk opnieuw aan op het netwerk, waardoor zo'n wijziging wordt doorgevoerd.
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +18
Dag Kaantjes. Ik heb dit vaker gehoord en jammer dat je hier tegen aan loopt. Het komt vaker voor en de verklaring zit 'm in de techniek. Je doet eigenlijk een wijziging op je abonnement en dat moet door een aantal systemen heen. Om dat goed door het netwerk te krijgen is soms nodig om je toestel uit en in te schakelen: je meldt het toestel eigenlijk opnieuw aan op het netwerk, waardoor zo'n wijziging wordt doorgevoerd.

Reageer