Vraag

Zenderpakket kpn compleet inwisselen voor opnemenpakket

  • 8 november 2016
  • 5 reacties
  • 258 keer bekeken

Bij de keuze in zenderpakketten bij kpn compleet mis ik het opnemenpakket. Ik zou dat graag toegevoegd zien in keuze "zenderpakket" bij kpn compleet. Ik heb nu kpn compleet, maar de zenderpakketten die ik kan kiezen, hebben voor mij geen meerwaarde.
Is het mogelijk om opnemenpakket binnen kpncompleet te verkrijgen ipv huidig extra zenderpakket?

5 reacties

Reputatie 7
Op dit moment wordt het opnemenpakket inderdaad niet aangeboden i.c.m. Compleet. Waarschijnlijk omdat er ook helemaal geen zenders inzitten.
Een KPN moderator kan je verzoek doorzetten naar het iTV team. Maar je hebt 't eerder (;)) als je gewoon het opnemenpakket neemt voor € 5 per maand.

Zelf zie ik liever dat opnemen ook gewoon standaard bij het Instap abonnement komt. Wat dan wel iets duurder mag van mij. KPN is tenslotte een premiumprovider en geen budget.

Zit er in het Pluspakket echt niets van je gading? Bv. Animal Planet, Nat. geo. Wild, AMC...
Reputatie 7
Badge +20
Goedenavond Roosje75,

Welkom op onze forum! Dit zou wel een mooi idee zijn! Ik weet niet wat voor Alles-In-1 abonnement u heeft. Maar bij Alles-In-1 Instap zit ie er niet bij, en is het een "optie".
Bij Alles-In-1 standaard is het opnemen pakket erbij inbegrepen. En ook bij Alles-In-1 Premium.

Dit zit er in het Opnemen Pakket:


  • Overal opnames inplannen en kijken: via je televisie, smartphone en tablet, ook als je niet thuis bent.
  • Genoeg ruimte: je krijgt tot 200 uur opslagruimte en je kunt 6 programma's tegelijk opnemen.
  • Serie opnemen: Met 1 druk op de knop direct een heel seizoen opnemen.

Bij Alles-In-1 Instap kost het opnemen pakket € 5,- p.m.
Ik heb alles in 1 instap abonnement. En mijn voorkeur is dus opnemenpakket ipv extra zenderpakket via kpn compleet.
Reputatie 7
Badge +20
Ik heb alles in 1 instap abonnement. En mijn voorkeur is dus opnemenpakket ipv extra zenderpakket via kpn compleet.Ik denk dat dit helaas niet gaat. 😞 En moet ik u teleurstellen, ik weet niet of KPN dit gaat doen. Maar als een webcare-specialist(e) dit leest, kunnen ze uw wens aangeven. Ik kan alleen niet garanderen dat er ook wat meegedaan wordt. Ik hoop u zo genoeg te hebben geïnformeerd. Heeft u nog vragen, aarzel niet. Stel ze gerust! Daar zijn wij voor! 🙂
Reputatie 7
Badge +28
Welkom Roosje, bedankt voor je suggestie! 🙂 Ik vind het een goed idee om dit als extra optie te bieden voor klanten met het Instap-abonnement. Je suggestie geef ik sowieso door.

Of we dit voor elkaar krijgen is de vraag. Het voordeel van de andere zenderpakketten is dat deze voor elk abonnement mogelijk zijn. Makkelijk en overzichtelijk. Er zouden met deze suggestie op bepaalde punten (het bestelsysteem, kpn.com/wissel en MijnKPN) extra controles nodig zijn of het Instap-pakket actief is. Niet onmogelijk, maar wel een extra struikelblok. Aan de andere kant weten we dat HBO binnenkort stopt, een mooi moment om wijzigingen aan te brengen. Wie weet!

Reageer