Sticky

Alles over Spotify Premium bij KPN: Hoe kan ik bestellen, activeren of wisselen van accountToon eerste bericht

4293 reacties

Twee weken geleden is mijn spotify premium op free gezet en nee ik heb niet mijn abonnement veranderd, meerdere malen opgebeld en niemand kan mij helpen, nu zou de technische dienst contact met mij opnemen maar daar gebeurt ook niks.. jammer dit allemaal waarom moet dit zo moeilijk gaan? 
 

Admin: topic aangepast en samengevoegd met bestaand topic

Reputatie 7
Badge +29

Beste @Haarsiepes, welkom! Waar loop je precies tegenaan? Weet je je inloggegevens niet meer of krijg je geen Premium? Wil je je forumprofiel aanvullen met je postcode + huisnummer en evt. klantnummer(s)? Onder 'persoonlijke opmerkingen’ kan je ook de gebruikersnaam plaatsen die je gebruikt. Ik kijk dan even met je mee! Als je het wachtwoord bent vergeten, kan je die via de website van Spotify opvragen

 

@Robinsteen en @WdZ  welkom! Willen jullie ook je profiel aanvullen? Laat even weten dat je dat gedaan hebt, dan kijken we mee. 

 

@Marcohornsveld welkom! Wat irritant dat dit allemaal zo lang moet duren! Ik begrijp ook niet helemaal wat onze technische dienst hier mee te maken heeft :-(. Wil jij ook je profiel aanvullen en me dit laten weten? Ik ga op onderzoek uit!

 

Beste mensen,

Tot voor kort hadden wij Spotify Premium via KPN. Sinds een week heb ik een nieuwe Samsung Galaxy, de apps zijn weer geïnstalleerd maar: ons Spotify-account blijkt nu te zijn veranderd naar 'Free'. Ik gebruik dezelfde simkaart- en nummer, heb recent geen wijzigingen doorgevoerd o.i.d. Binnen 'mijn KPN'  vind ik Spotify als extra service niet meer terug.. Wat heb ik mogelijk gemist?

Alvast dank voor de reacties,

Met vriendelijke groeten,

Erwin Dijkstra

Grou

 

Admin: topic aangepast en samengevoegd met bestaand topic

Ik heb gisteren een activatiecode voor Spotify Premium opgevraagd bij KPN omdat deze onterecht was veranderd naar Free maar nog niet ontvangen. Wat gaat er mis?


 

*Admin: topic samengevoegd met bestaand topic

Reputatie 7
Badge +29

Beste @Erwin71, welkom! Fijn dat je je profiel ingevuld hebt :-). Ik zie dat je je Spotify gekoppeld hebt aan je (een?) Facebook account. Log je nu misschien met de verkeerde in? Ik stuur je anders graag een nieuwe code toe, dan kan je een ander account koppelen. Laat dat dan hier even weten. 

Marcia, ik heb mijn profiel bijgewerkt. Kan je me nu antwoord geven, waarom ik niet mijn gratis spotify kan activeren.

 

Reputatie 7
Badge +13

Hoi @WdZ, ik heb een nieuwe spotifycode voor je aangevraagd. Deze moet je binnen 24 uur per mail ontvangen!
@ericdevrij Kun je je gegevens invullen in je profiel en hier een seintje geven als dat is gebeurd?

Ik wil Spotify verwijderen uit mijn Thuis abonnement en NIET uit mijn mobiel abonnement. Dit vanwege declaratie voorwaarden zakelijk.

Is dit mogelijk zonder weer een verlenging aan je broek te hebben vanuit KPN?

 

Badge

Dag Susan, ook ik kom niet meer bij mij premium Spotify abonnement. Telefoonnummer en e-mailadres worden niet herkend dus kan ik de activatie code niet opvragen en invullen. Kun je me helpen ? Andries G

Code spotify?

 

Admin: bericht samengevoegd met verzameltopic

Reputatie 7
Badge +16

Je kan spotify aanschaffen via Mijn KPN

 

Vervolgens kan je hier een code opvragen:

https://campagne.kpn.com/spotify

Reputatie 7
Badge +28

Hoi @Vondur, welkom! Dat hangt af van wat voor thuisabonnement je op dit moment hebt. Spotify zit inbegrepen in Alles-in-1 Standaard en Alles-in-1 Premium, uit die pakketten is het dan ook niet te verwijderen omdat er geen specifiek bedrag aan gekoppeld is. Als je het daar wel uit wilt hebben is er geen andere mogelijkheid dan overgaan naar een Husselabonnement. Dit zorgt echter niet voor een verlenging, tenzij je ook de mogelijkheid krijgt voor een actiekorting en daar gebruik van maakt. 

Heb je een ander abonnement, dan is Spotify een losse optie, en kun je deze via je MijnKPN per direct verwijderen.

Reputatie 7
Badge +28

@Heissie, welkom op het forum! Heb je Spotify al wel toegevoegd aan je abonnement? Zo niet, dan kun je dat doen zoals Sjors al aangeeft:

Je kan spotify aanschaffen via Mijn KPN

 

 Je krijgt dan de code per e-mail of sms en kunt dan Spotify activeren. Ben je de code kwijt, vul dan je forumprofiel in en reageer hier als je dit gedaan hebt. Dan kunnen we hem nasturen.

Reputatie 7
Badge +14

Hoi @AndriesG Welkom hier! Ik heb je reactie even toegevoegd aan ons verzameltopic. Ik kan je voorzien van een nieuwe activatiecode van Spotify. Hier heb ik je gegevens voor nodig. Kun je je gegevens invullen in je profiel en hier een seintje geven als dat is gebeurd?

Badge

Ik heb de gegevens ingevuld in het profiel. Groet AndriesG

Reputatie 7
Badge +14

@AndriesG Bedankt voor het (zeer) volledig invullen van je gegevens:smile:. Makkelijker kon je het me niet maken. Ik heb je een nieuwe activatiecode je/jullie kant opgestuurd. Je ontvangt deze binnen 3 uur.:blush:

Goedemiddag,

ik kan niet meer inloggen op spotify omdat ik mijn inloggegevens niet meer weet.. kunnen jullie mij helpen?

met vriendelijke groet,

Luuk van Bommel

*Admin: topic samengevoegd met bestaand topic

Ik heb me vandaag uitgelogd op mijn spotify en nou wil ik me inloggen en is mijn hele spotify inhoud verdwenen en ben ik opeens premium. Al 2 jaar zit ik erop zonder problemen en vandaag dit. 

Reputatie 7
Badge +28

Hoi @sandra1986, welkom op het forum. Je inhoud, en je Premiumstatus verandert niet zomaar. Wat hier dan ook waarschijnlijk aan de hand is, is dat je inlogt met een ander account dan je normaal gesproken gebruikt. Als je Premium via ons hebt, kan ik voor je nakijken welk account je daaraan gekoppeld hebt. Vul in dat geval je forumprofiel in en reageer hier als je dit gedaan hebt.

Hoi @sandra1986, welkom op het forum. Je inhoud, en je Premiumstatus verandert niet zomaar. Wat hier dan ook waarschijnlijk aan de hand is, is dat je inlogt met een ander account dan je normaal gesproken gebruikt. Als je Premium via ons hebt, kan ik voor je nakijken welk account je daaraan gekoppeld hebt. Vul in dat geval je forumprofiel in en reageer hier als je dit gedaan hebt.

 

Je bedoeld op deze pagina toch? Ik heb net gegevens ingevuld. 

Op mijn spotify zelf kan ik op dit moment helemaal niks invullen. Alleen mijn spotify free wijzigen in betaald.

 

Reputatie 7
Badge +28

Dat bedoel ik inderdaad, @sandra1986, dank je! Je hebt inderdaad Premium via ons, en het account dat daaraan gekoppeld is, is jouw voor- en achternaam, aan elkaar geschreven, met kleine letters. Zorg dan ook dat je inlogt met dat als gebruikersnaam. Als je daar het wachtwoord niet meer van weet kun je deze hier resetten.

Dat bedoel ik inderdaad, @sandra1986, dank je! Je hebt inderdaad Premium via ons, en het account dat daaraan gekoppeld is, is jouw voor- en achternaam, aan elkaar geschreven, met kleine letters. Zorg dan ook dat je inlogt met dat als gebruikersnaam. Als je daar het wachtwoord niet meer van weet kun je deze hier resetten.

Super dankjewel. Kan ik nou beter mijn spotify verwijderen en weer opnieuw installeren? Want ik zie nu nergens waar ik in kan loggen. 

Reputatie 7
Badge +13

Hoi @sandra1986, dat hoeft niet perse(je kunt ook gewoon uitloggen en opnieuw inloggen in de app) maar het verwijderen en herinstalleren is ook een manier om opnieuw in te loggen.

@NeefLuuk, ik heb je topic hier even onder gevoegd. Als je nog een vermoeden hebt wat je gebruikersnaam is kun je al die opties invullen in het wachtwoord-reset scherm op de spotify site. Als echt geen idee meer hebt wat je gebruikersnaam zou kunnen zijn kunnen we natuurlijk een nieuwe code voor je aanvragen. Daarvoor hebben we dan wel gegevens van je nodig. Kun je dan je  gegevens invullen in je profiel en hier een seintje geven als dat is gebeurd?

Hoi @sandra1986, dat hoeft niet perse(je kunt ook gewoon uitloggen en opnieuw inloggen in de app) maar het verwijderen en herinstalleren is ook een manier om opnieuw in te loggen.

@NeefLuuk, ik heb je topic hier even onder gevoegd. Als je nog een vermoeden hebt wat je gebruikersnaam is kun je al die opties invullen in het wachtwoord-reset scherm op de spotify site. Als echt geen idee meer hebt wat je gebruikersnaam zou kunnen zijn kunnen we natuurlijk een nieuwe code voor je aanvragen. Daarvoor hebben we dan wel gegevens van je nodig. Kun je dan je  gegevens invullen in je profiel en hier een seintje geven als dat is gebeurd?

Super bedankt voor de antwoorden. Het was even puzzelen maar ik ben er weer in.. 🎵🎶

Hoi, ik behoor tot de klanten met een ouder type abonnement waarbij Spotify nog bij inbegrepen zit. Ik gebruik hiervoor een oud account.

Ik heb daarnaast ook nog een ander Spotify account via FB waar ik Premium voor betaal, maar heb dit vandaag stopgezet, zodat ik deze account aan mijn KPN kan koppelen.

Wat moet nog hiervoor gebeuren? 

Reageer