Sticky Vraag

Alles over Spotify Premium bij KPN: Hoe kan ik bestellen, activeren of wisselen van accountToon eerste bericht

5385 reacties

Hallo Erik,

Ik heb mijn Spotify-account opgezegd omdat ik niet meer met FB wil inloggen. Mijn Spotify premiumcode van KPN is gekoppeld aan dat account. Nou heb ik premium opgezegd bij jullie, kan ik nu een nieuwe code aanvragen om aan mijn nieuwe account te koppelen?

Groet,
Marloes
Reputatie 7
Badge +10
Ha Marloes, welkom op het Forum!

Ik kijk graag even met je mee voor een nieuwe activeringscode. Je hoeft hier namelijk Spotify Premium niet voor op te zeggen. Ik stuur je een privébericht om je hier verder bij te helpen!
Hi, ik zag de aanbieding van 7.50e per maand voor spotify. Heb het zojuist via MijnKPN geactiveerd, maar daar werd alleen maar aangegeven dat het 10e per maand kost. Op sommige plaatsen wordt in de app aangegeven dat eventuele kortingen niet meegerekend werden, maar niet bij de laatste bevestiging. Kost het wel 7.50 per maand nu?
Reputatie 5
Badge +7
Hoi @Jelleft, welkom op het forum! je hoeft je geen zorgen te maken het kost gewoon €7.50 in de maand. Via MijnKPN zie je de lopende korting van €2.50 niet staan. Heb je wel een activeringscode ontvangen ? zo niet mag je reageren op mijn privébericht dan vraag ik die meteen voor je aan!
Hoi, nadat mijn abbo verlenging is ingegaan is mijn spotify premieum link weggevallen lijkt het. als ik inlog bij spotify geeft die aan dat ik een free abbo heb.. in mijn kpn staat spotify wel actief aangevinkt.

moet ik opnieuw activeren?
Ik wil graag een ander Spotify account premium maken, kan iemand van de klantenservice mij daarmee helpen?
Reputatie 7
Badge +10
Hi @Kabeltje, welkom op het Forum! Dat is zeker mogelijk! Als je reageert op mijn privébericht, help ik je hier verder mee 🙂
Hi,

Ik wil ook graag een ander account premium maken, kunnen jullie mij helpen?
Reputatie 5
Badge +7
Hey @j.hoekstra, daar kan ik je mee helpen! Kan je hiervoor reageren op mijn privébericht?
Reputatie 5
Badge +7
Hey @j.hoekstra, daar kan ik je mee helpen! Kan je hiervoor reageren op mijn privébericht?
Ik heb nog geen bericht van je mogen ontvangen. Ik ga ervan uit dat het gelukt is. Zo niet, laat het me weten!
Hallo, ik heb Spotify Premium in mijn abonnement, maar heb dit nooit geactiveerd en met mijn mailadressen krijg ik geen nieuwe activatiecode. Had per ongeluk via Spotify los een abonnement gesloten en deze vandaag beeindigd met behulp van Spotify. Ik wil alleen graag Spotify houden. Kunnen jullie een nieuwe activatiecode naar mij sturen?

Alvast bedankt!
Hallo, ik wil graag mijn Spotify Premium (behorende bij mijn abonnement) overzetten naar een ander account. Kunnen jullie mij hierbij helpen? Dank alvast.
Reputatie 7
Badge +24
@Toothbrush 1971: ik heb de gegevens er gelijk bij gepakt. Ik zie dat de activatiecode al in 2014 is gebruikt en dus ook Premium is. Ik stuur je een privébericht met de details! :)

@iBenshi: Ik heb opdracht gegeven je een nieuwe code te sturen. Die ontvang je binnen 24 uur per SMS. Ik hoor het graag zodra je 'm binnen hebt!
Hallo,

Ik heb net Spotify Premium afgesloten via de KPN app, maar ik heb nog geen code of iets ontvangen. Hoe kan dat?
En kan ik de code ook gebruiken bij mijn bestaande account of niet?

Mvg
Ik wil graag m’n huidige account terugzetten naar free en dan met een nieuwe activatiecode weer premium activeren. Tevens wil ik hem koppelen aan een ander e-mailadres
Reputatie 7
Badge +22
Hoi SamsungS8, welkom op het forum! het kan tot 24 uur duren voordat je de activatiecode per sms ontvangt. Ik heb je gegevens er nu bij gepakt en zie dat je de code inmiddels ontvangen hebt. 🙂 Ik wens je veel reclamevrij luisterplezier!

@Miranda, ik zie dat je ook een eigen topic hebt aangemaakt met deze vraag. Daar heb ik inhoudelijk gereageerd.
Reputatie 7
Badge +15
@Erik_
Dit topic moet nog even worden aangepast. De nieuwe prijsplannen en de wijziging van de gratis databundel.
Reputatie 7
Badge +29
Goed punt, Chris, dank je! Ik heb het aangepast 🙂
Hoi Ik wil een ander Spotify account Premium maken. Eerder te snel gekozen te koppelen aan verkeerd FB account. Is dit mogelijk?
Hoi Ik wil een ander Spotify account Premium maken. Eerder te snel gekozen te koppelen aan verkeerd FB account. Is dit mogelijk?@Erik_
Reputatie 7
Badge +22
Hoi Michell71, welkom op het forum! Dat is inderdaad mogelijk. Reageer op m'n privébericht, dan stuur ik je een nieuwe activatiecode op. 🙂
Hoi HHRMNS, welkom! Wat een rare situatie. Het lijkt inderdaad dat er dan iemand anders aan het luisteren is. Ik kan je een nieuwe code sturen zodat je een ander account kan aanmaken. Reageer daarvoor op m'n privébericht. Afspeellijsten overzetten naar een ander account kan echter alleen door Spotify zelf gedaan worden. :) hey Paul. Kan jij mij daar ook mee helpen, ik heb precies t zelfde probleem.

Groet Jeroen v.d. Molen.
Mijn stiefdochter heeft een Premium account die ze nog zelf betaald. Mijn eigen Spotify Premium is gratis via KPN, maar deze gebruik ik amper. Hoe kan ik terug naar Free zodat mijn stiefdochter's Spotify gekoppeld kan worden aan KPN? BVD.
Hoi,
Ik heb een abonnement zorgeloos met spotify premium. Dit deed het eerst altijd prima, tijdje niet gebruikt, nu wil ik er weer veel naar luisteren maar is het ineens een free abonnement. Hoe kan ik dit weer aanpassen? Met vriendelijke groet, Sharon
Reputatie 7
Badge +20
Ha Sharon19982! Ik heb je vraag volgens mij gisteren in dit topic al beantwoord. Het zou in orde moeten zijn!

Reageer