Spotify and Facebook

  • 20 december 2011
  • 7 reacties
  • 22280 keer bekeken

Hoi Allemaal,

ik heb spotify account gekopeld aan mijn Facebook, ik will mijn facebook verwijderen, ben ik ook gelijk mijn spotify account knwijt?


7 reacties

Reputatie 7
Badge +8
social media rechten zoals twitter of facebook en andere api's kun je toevoegen of verwijderen, ik weet niet of kpn ook gebruik maakt van "registreren" "inloggen via ..." in dat geval zit het ook gewoon vast aan je email adres en mijnkpn.

Reputatie 7
Badge +8
https://www.spotify.com/nl/account/set-device-password/  hier kan je een gewone username en password aanvragen 

ik heb al premui account die gekopelt aan Facebook,

ik hoef geen niew te maken dus ik ben bang dat ik mijn premi account ook kwijt ben!

Reputatie 3
Badge
https://www.spotify.com/nl/help/faq/account/change-username/

je zult idd je account moeten opzeggen, en opnieuw een account aanmaken met een gewone gebruikersnaam ben ik bang. 

Je kunt opnieuw een code krijgen van KPN, moet je voor bellen.

Je kunt wel alle berichtgevingen van spotify uitzetten op facebook, zodat het niet automatisch op je facebook staat waar je naar aan het luisteren bent. Ik weet niet of dat de reden is dat je het om wil zetten?

Reputatie 7
Badge +8
als je eerst naar mijn link gaat en daar een passwoord aanvraagd voor je huidige premium (let op je inbox en volg die instructies op) en dan kun je gewoon spotify weghalen uit facebook via de link hier, je kan dan niet meer inloggen met je facebook gegevens maar via de nieuwe spotify inloggegevens, je behoud dan gewoon je premium account.

http://www.facebook.com/settings/?tab=applications

wil je de premium stoppen en de kpn premuim gebruiken, dan kun je de huidige terugzetten naar een basis en als dat proces is afgerond, hier de kpn code invullen

https://www.spotify.com/nl/redeem/  of

https://meermuziek.actiesite-kpn.nl/

maar je kan ook gewoon uitloggen en een nieuw spotify account aanmaken onder een tweede facebook , tis maar wat je handig vind of je voorkeur heeft.

bedankt ,

na dat ik spotify verwijdert heb uit mijn Facebook profile, ging goed, als ik voor de eerst keer logt in mijn spotify, komt die terug op de apps in mijn facebook, dus eingelijk kan ik die niet weg krijgen,

Reputatie 7
Badge +8
das gek, ik heb ook gemerkt dat het soms hardnekkig kan zijn, ben je met alle spotify devices uitgelogd? (mobiel, computer, elders), ook ff facebook uitloggen, cookies overal weggooien, browsers herstarten en dan overal inloggen met je username nummer en wachtwoord. ik heb gezien dat spotify email dan niet meer bijgewerkt kunnen worden, dat moet je via de helpdesk daar doen of opnieuw je facebook koppelen :@

Reageer