Beantwoord

Spotify bij alles-in-1.

  • 2 juni 2016
  • 2 reacties
  • 157 keer bekeken

Geachte heer/mevrouw,

Onlangs heb ik mijn mobiele abonnement verlengd, ik had de afgelopen jaren een mobiel abonnement met Spotify Premium. Ik koos ervoor om een mobiel abonnement af te sluiten zónder Spotify, omdat ik er achter kwam dat ik ook al gratis Spotify Premium heb bij mijn alles-in-1 abonnement voor thuis. 

Hoe pak ik dit aan? Heb ik een nieuwe code nodig om het om te zetten?

Met vriendelijke groet,

Robin

icon

Beste antwoord door Paul_ 3 juni 2016, 13:26

Hi , hele goede vraag.Als jouw Spotify met de activatiecode van het mobiele abonnement "Premium" was gemaakt, dan zal jouw Spotify account weer "Free" worden (duurt soms een week of 2). Je hebt immers geen Spotify meer in jouw (mobiele) abonnement. Zodra dat is gebeurd is het dan inderdaad de bedoeling dat je de activatiecode van het Alles-in-1 pakket gebruikt om het Spotify account weer Premium te maken.Is daarmee de vraag beantwoord?Reageer op mijn http://forum.kpn.com/t5/notes/privatenotespage/tab/inbox" data-cke-saved-href="http://forum.kpn.com/t5/notes/privatenotespage/tab/inbox als je geen activatiecode meer hebt van het Alles-in-1 abonnement. Dan kan ik je daarbij helpen :)Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +24
Hi , hele goede vraag.

Als jouw Spotify met de activatiecode van het mobiele abonnement "Premium" was gemaakt, dan zal jouw Spotify account weer "Free" worden (duurt soms een week of 2). Je hebt immers geen Spotify meer in jouw (mobiele) abonnement. Zodra dat is gebeurd is het dan inderdaad de bedoeling dat je de activatiecode van het Alles-in-1 pakket gebruikt om het Spotify account weer Premium te maken.

Is daarmee de vraag beantwoord?

Reageer op mijn http://forum.kpn.com/t5/notes/privatenotespage/tab/inbox" data-cke-saved-href="http://forum.kpn.com/t5/notes/privatenotespage/tab/inbox als je geen activatiecode meer hebt van het Alles-in-1 abonnement. Dan kan ik je daarbij helpen :)

Reputatie 7
Badge +24
@Robin81, ik heb niets meer van je gehoord dus ga ik ervan uit dat jouw vraag is beantwoord.

Mocht je toch nog vragen hebben dan kan je natuurlijk reageren op mijn privébericht :)

Reageer