Beantwoord

Spotify bij mijn alles-in-1?

  • 20 september 2018
  • 1 reactie
  • 101 keer bekeken

Ik heb al jaren een Alles in 1 abonnement, nog nooit spotify gebruikt, kan ik dit alsnog gratis gaan gebruiken? en hoe stel ik dit dan in?
icon

Beste antwoord door Erik_ 25 september 2018, 14:08

Hoi Krom, welkom! Als jij een Alles-in-1 Standaard of Premium abonnement hebt, dan zit Spotify er bij in. In dat geval, vul je gegevens in op je profiel, en laat weten als je dit gedaan hebt. Dan stuur ik je een activatiecode.Heb je Alles-in-1 Instap, dan kun je via je MijnKPN Spotify Premium toevoegen voor €8,99 per maand. Je krijgt dan per mail een activatiecode.Met een activatiecode kun je dan hier een bestaand Spotify account Premium maken. Of, als je nog geen account hebt, die ter plekke aanmaken en omzetten naar Premium.
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +29
Hoi Krom, welkom! Als jij een Alles-in-1 Standaard of Premium abonnement hebt, dan zit Spotify er bij in. In dat geval, vul je gegevens in op je profiel, en laat weten als je dit gedaan hebt. Dan stuur ik je een activatiecode.

Heb je Alles-in-1 Instap, dan kun je via je MijnKPN Spotify Premium toevoegen voor €8,99 per maand. Je krijgt dan per mail een activatiecode.

Met een activatiecode kun je dan hier een bestaand Spotify account Premium maken. Of, als je nog geen account hebt, die ter plekke aanmaken en omzetten naar Premium.

Reageer