Welkom op het

KPN Forum

Recent online
Sticky

Veelgestelde Vragen over Spotify Premium


Toon eerste bericht

91 Reacties

Reputatie 7
Badge +9
Hoi Hmkeppel. Welkom op het forum.
Ik heb je account losgekoppeld. Je krijgt een nieuwe code. Tip: kies voor nieuw spotify account. Je kunt eventuele afspeellijsten publiekelijk maken. Op die manier kun je ze importeren naar je nieuwe account.
De code zou binnen 24 uren op je gmail adres moeten binnenkomen. Laat je weten of het gelukt is? 🙂
Ik heb mijn Spotify account veranderd omdat ik niet meer met Facebook wil inloggen. Zou ik een nieuwe activatiecode mogen ontvangen? Mvg
Reputatie 1
Helaas heb ik nog steeds niet een code ontvangen... Kun je eens kijken of er niet toevallig .deleted achter het gmail adres staat?
Reputatie 7
Badge +9
Helaas is het wat anders, hmkeppel.
Er zijn die middag een aantal nieuwe codes van de band afgevallen, blijkt nu. De software die wij hiervoor gebruiken heeft een storing gehad.
Ik heb nu een bericht naar een achterliggende afdeling gestuurd om jou alsnog die code toe te sturen ( op je gmail adres ). Ik durf door het weekend niet te garanderen dat dat voor maandag gaat lukken.
Mijn welgemeende excuses 😢
Reputatie 1
Erwin_ schreef:

Helaas is het wat anders, hmkeppel.
Er zijn die middag een aantal nieuwe codes van de band afgevallen, blijkt nu. De software die wij hiervoor gebruiken heeft een storing gehad.
Ik heb nu een bericht naar een achterliggende afdeling gestuurd om jou alsnog die code toe te sturen ( op je gmail adres ). Ik durf door het weekend niet te garanderen dat dat voor maandag gaat lukken.
Mijn welgemeende excuses :'(Geen probleem, heb via spotify een maand premium gekregen ivm overstap van accounts 🙂
Hoi,
ik probeer nu al 5 minuten een activering code aan te vragen maar hij geeft aan dat het email adres niet bestaat ik heb alle 2 de adressen die het zouden kunnen zijn al geprobeerd maar hij doet het dus niet.
wat moet ik hiermee?
Reputatie 7
Badge +20
Hi @yjm, welkom. Ik heb gelijk voor je gekeken en ik zie geen abonnement(Internet en TV) waar Spotify bij inbegrepen zit. Als je graag Spotify via KPN wil:

Erik schreef:

Hoe krijg ik Spotify Premium bij KPN?
Spotify Premium is los toe te voegen aan een thuis of mobiel abonnement. Je kunt het via je MijnKPN of de Klantenservice aanzetten voor €8,99 per maand. Heb je een mobiel abonnement kun je het ook aanzetten door SPOTIFY AAN te sms'en naar 1266.

Voor klanten met een ouder type abonnement kan het zijn dat Spotify daar nog bij inbegrepen zit. Dit kun je controleren in je MijnKPN. Twijfel je erover, stel je vraag hieronder. Mocht je overgaan naar een nieuw type abonnement, zal de inbegrepen Spotify komen te vervallen.

We hebben lange tijd een actie gehad dat Spotify Premium los van €10 voor €7,50 verkrijgbaar was. Als je tijdens die actie Spotify hebt geactiveerd blijft je prijs €7,50 tot je het uitzet of overgaat tot een nieuw type abonnement.Als er nog vragen zijn, stel ze gerust.
Reputatie 7
Badge +9
@hmkeppel Nieuws van de achterliggende afdeling: Men is druk bezig de opgelopen achterstand in te halen. Naar verwachting krijgen alle klanten waarbij het vorige week is vastgelopen, vandaag hun code.
Mocht dat bij jou niet het geval zijn laat het mij weten!
Reputatie 7
Badge +24
Beste @Bettie en Anne welkom! We hebben jouw bericht volgens mij over het hoofd gezien. Sorry daarvoor! Er is inmiddels een nieuwe activatiecode per mail naar je onderweg. Die moet je binnen 24 uur ontvangen. Daarmee kan je een nieuw account koppelen. Laat je het weten als ik nog iets voor je kan doen?
Heb ik een bestaand spotify abonnement in mijn bundle?
Reputatie 4
Badge +7
Hi Fabje033, welkom op het Forum!
Ik heb naar aanleiding van je bericht direct even gekeken. Ik kan een abonnement Alles-in-1 Instap vinden op jouw gegevens. Hier zit helaas geen Spotify Premium gratis bij inbegrepen. Je kan het uiteraard wel erbij nemen, voor € 8,99 extra per maand!
Heb je hiermee antwoord op je vraag? 🙂
Ik hoorde van een vriend van mij dat je bij kpn een activeringscode kan krijgen om Spotify premium te krijgen en dat je voor zo'n datum alles in 1 moest hebben dat hebben wij en zitten al lang bij kpn komen wij daar ook voor in aanmerking
Gr roy
Reputatie 7
Badge +10
@Activeercode Spotify, het hangt er vanaf welk Alles in 1 abonnement je hebt. Bij Alles in 1 Premium en Alles in 1 Standaard is het inbegrepen. Bij Alles in 1 Instap is het niet inbegrepen. Je kunt op Mijn KPN zien welk abonnement je hebt (en dan zie je gelijk of Spotify daar in zit).
Reputatie 4
Badge +7
Hoi Activeercode Spotify, welkom op ons Forum!
Het klopt dat we voorheen Alles-in-1 pakketten aanboden met inclusief een gratis Spotify Premium account. Dit viel onder een Alles-in-1 Standaard en Alles-in-1 Premium pakket zoals aangegeven is. Helaas zie ik in het systeem dat je gebruik maakt van Alles-in-1 Instap, hier krijg je het niet gratis bij. Je kan het wel afnemen voor € 8,99 per maand (bij Spotify zelf voor € 9,99 per maand). Heb je hier voldoende informatie aan?
Ik wil graag mijn facebook account opzeggen, maar helaas heb ik ooit mijn spotify account gekoppeld aan facebook. Ik heb reeds begrepen dat dit omkeerbaar is, maar ik maak gebruik van een €2,50 kortingsactie van KPN welke mijn gehele abonnementsperiode geldig is. Als ik mijn spotify account ontkoppel van facebook en verder ga op een ander account, ben ik dan mijn korting kwijt?
Reputatie 7
Badge +24
Zeker niet, Rutger 🙂 Goed dat je het nog even navraagt. Je Premium via ons, en het account waar je dat op hebt geactiveerd staan op zich los van elkaar. Het enige wat wij doen is je en code sturen, daarmee kun je een account Premium maken. Wil je van dat account af, geen probleem. Het enige wat jij hoeft te doen is een nieuw Spotify account aanmaken. Die is dan Free. Vanuit mij krijg je dan een nieuwe code waarmee je dat account Premium kunt maken.

Echter, volgens mij is dat allemaal niet nodig. Eerst een stukje achtergrond: je Spotify account kan op twee manieren verbonden zijn met Facebook. Vroeger, kon je alleen een Spotify account aanmaken door rechtstreeks met je Facebook gegevens in te loggen. Die accounts zijn niet los te koppelen van Facebook. Later kon je echter gewoon met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord een account aanmaken. Die accounts kun je ook koppelen met Facebook, maar die koppeling kan weer verbroken worden.

Wij kunnen hier zien of het account dat je Premium gemaakt hebt, een onlosmakelijk verbonden Facebook account is, of niet. En in jouw geval is dat niet zo. Je kunt dan ook de koppeling met Facebook verbreken in de instellingen van de app. Het kan zijn dat dit alleen op desktopversie van de Spotify app kan. Dus probeer die vooral even als het op mobiel/tablet niet lukt.

Mocht je er toch niet uitkomen, en je maakt een nieuw account aan, geef een gil. Zorg ik voor een nieuwe code.

Reageer