Kadootje van KPN

Kadootje van KPN: april

  • 7 April 2021
  • 5 reacties
  • 1660 keer bekeken
Kadootje van KPN: april
Reputatie 7
Badge +17

Dit was het kadootje van april. Op zoek naar een andere? Hier vind je het Kadootje van KPN mei en juni.


Rondleiding door het Rijksmuseum

We zijn blij met al onze klanten. Daarom krijg je van ons wat extra’s. Het hele jaar door! Deze maand krijg je van ons, als hoofdsponsor van het Rijksmuseum, een exclusieve rondleiding. Na aanmelden kun je de tour online volgen op donderdag 22 april, van 19.30 tot 20.15 uur.

Had je graag bij de rondleiding aanwezig willen zijn maar heb je het gemist? Of wil je de rondleiding gewoon nog een keer meemaken? Dan hebben we goed nieuws voor je! Je kunt de rondleiding vanaf nu namelijk terugkijken op kpn.com/kadootje. Wees er snel bij, want de video is maar tot en met 16 mei te bekijken. Heel veel kijkplezier!

Wat krijg je te zien? 

Na een welkomstwoord van directeur Development & Media Hendrikje Crebolder, krijg je een rondleiding van een van de specialisten van het Rijksmuseum. Dan worden ook de verhalen verteld over verschillende werken. De rondleider zal inzoomen op de Stillevens, Het Huishouden van Jan Steen, een nieuw werk van Judith Leyster (De Serenade) en het bloemstilleven van Rachel Ruijsch. Daarnaast licht zij het Huwelijksportret uit van Frans Hans en zal eindigen bij de Joodse Bruid. Via de livechat kun je tussendoor vragen stellen over de werken, kustenaars of het Rijksmuseum zelf. Wie weet komt jouw vraag ook wel aan bod!

De eregalerij

Zo doe je mee 

Aanmelden is niet meer mogelijk, want de livestream is helaas vol. Maar niet getreurd: vul op kpn.com/kadootje je e-mailadres in, dan ontvang je de uitzending op 28 april in je e-mail. Heb je je aangemeld, maar kun je niet bij de livetour zijn op 22 april? Dan hebben we goed nieuws: je kijkt de uitzending later terug op deze pagina.

Hendrikje Crebolder

Nieuwsbrief 

Alles over Kadootjes van kpnen nog véél meer lees je in onze maandelijkse nieuwsbrief. Geen nieuwsbrief ontvangen en benieuwd naar onze acties, tips en kadootjes? Meld je dan snel aan.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van kadootjes

Ga naar kpn.com/kadootje en selecteer →  'Blijf op de hoogte' om onze mails te ontvangen, waaronder de nieuwsbrief. Ontvang je onverwacht toch geen e-mails van ons? Controleer dan al je privacyinstellingen in  je MijnKPN. Zet via deze pagina ook bij je producten een vinkje, zodat we je persoonlijker mogen benaderen.


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van het forum of stel je vraag in een nieuw topic.

5 reacties

Ik heb mij hiervoor aangemeld maar was op het laatste moment verhinderd en wou het later terug kijken maar dit kan blijkbaar niet omdat de link voor terugkijken je naar de aanmeld pagina brengt. Hoe kan ik dit alsnog terugkijken?

Reputatie 7
Badge +21

Hallo @mieke1963 hierboven wordt de datum van 28 april genoemd waarop de e-mail aanmelders (die te laat waren voor de livetour) een mail krijgen met een link naar de opname. Ik denk dat de uitzending dan ook morgen op de website verschijnt.

Ik ben ook een van de e-mail aanmelders en in afwachting van een mailtje.

Reputatie 7
Badge +20

Ik was te laat en heb het helaas moeten missen.

Reputatie 7
Badge +21

Goed nieuws: je kijkt de uitzending nu terug op deze pagina.

Reputatie 7
Badge +20

Goed nieuws: je kijkt de uitzending nu terug op deze pagina.

 

Dank je @RBxx