Kadootje van KPN

Kadootje van KPN: februari 2022

  • 3 February 2022
  • 2 reacties
  • 546 keer bekeken
Kadootje van KPN: februari 2022
Reputatie 7
Badge +17

We kunnen allemaal wel een beetje extra liefde gebruiken in deze tijd. Daarom geven we al onze klanten een valentijnskado: gratis 5 romantische films die je de hele maand februari kunt bekijken! Lekker op de bank, voor jou alleen of gezellig samen.

 

Romantische valentijnsfilms

Speciaal voor onze KPN TV-klanten hebben we 5 gratis valentijnsklassiekers klaargezet. Keuze genoeg om er een romantische avond of zelfs een knus weekend van te maken. :green_heart: Van 1 tot en met 28 februari kijk je de volgende titels gratis:

  • Jackie
  • The Wedding Planner
  • The Space Between Us
  • HER
  • The King's Speech

Ook als je (nog) geen Pluspakket hebt. Dus pak je afstandsbediening en kijk naar 1 van deze films (of kijk gewoon naar alle films). Je vindt ze in het menu van je TV. Ga naar ‘Films’, dan ‘Films Huren’ en kies ‘Valentijnskado’. In onze blog lees je meer informatie, waaronder een korte beschrijving van de films.

 

 

Romantische tv-zenders

Hou je van soapseries? Dan heb je geluk! Kijk op kanaal 42 de hele maand februari gratis naar RTL Lounge. Ben je meer een muziekliefhebber? Dan hebben we een extra luistertip voor je: Stingray Music op kanaal 912. Een muziekzender met alleen maar romantische liedjes.

 

KPN Love Playlist

We hebben voor jou de perfecte valentijnsafspeellijst op Spotify gemaakt. Luister naar deze love songs tijdens een romantisch diner. Of draai de liedjes als muziek om in je eentje van te genieten.

Ga naar de afspeellijst

 

 

KPN Kadootjes kalender

Benieuwd naar alle kadootjes van 2021? Bekijk dan onze Kadootjes kalender! Hier vind je een overzicht van alle kadootjes die KPN het afgelopen jaar heeft weggegeven. Natuurlijk vind je hier straks ook de kadootjes van 2022.

 

Nieuwsbrief

Wil je ook in 2022 geen kadootjes missen? Alles over de kadootjes van KPN en nog véél meer lees je in onze maandelijkse nieuwsbrief. Geen nieuwsbrief ontvangen en benieuwd naar onze acties, tips en kadootjes? Meld je dan snel aan.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van kadootjes

Ga naar kpn.com/kadootje en selecteer →  'Blijf op de hoogte' om onze mails te ontvangen, waaronder de nieuwsbrief. Ontvang je onverwacht toch geen e-mails van ons? Controleer dan al je privacyinstellingen in  je MijnKPN. Zet via deze pagina ook bij je producten een vinkje, zodat we je persoonlijker mogen benaderen.


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van het forum of stel je vraag in een nieuw topic.

2 reacties

Reputatie 7
Badge +8

Een cadeautje krijgen is altijd leuk. Natuurlijk zal het niet ieders smaak zijn, maar volgende maand is er nieuwe ronde dus nieuwe kansen. 

Toch nog een opmerking. 🤔 De kijktip Stingray Music op kanaal 912? Op dat kanaal is niet veel te zien, maar wel te horen. De kijktip moet dus een luistertip zijn. ☺️

Reputatie 7
Badge +17

Goed opgemerkt, @Berteman! Ik heb het gelijk aangepast. :grin: