Beantwoord

Waarom ziet kpn veilig deze site als schadelijk?

  • 17 April 2019
  • 4 reacties
  • 1083 keer bekeken

http://afstandmeten.nl/index.php?id=207445&key=&kmStep=1&metric=km&mapTypeIds=
Deze site kan ik dus niet bezoeken, waarom niet.
Ik wil hier mijn hardlooproute op kunnen zien.
De link komt uit de lions heuvelloop site. http://www.lionsheuvelloop.nl/

Groeten Gijs Bouman
icon

Beste antwoord door Anonymous 17 April 2019, 13:34

Bekijk origineel

4 reacties

Hallo @Alfa 33 ,
die melding van KPN-veilig kun je 'overrulen' binnen de KPN-veilig-software, zodat je bij een volgend bezoek aan die website geen blokkeermelding meer krijgt.
De F-Secure-software is soms iets te kritisch.
Beste Jan-D, bedankt voor je antwoord/advies.
Dus ik kan zonder probleem doorklikken.

Echter iets dergelijks heb ik al eens eerder telefonisch met een kpn-medewerker besproken en die vertelde mij dat kpn-veilig dat blokkeren niet voor niets doet, want zei deze persoon, een site kan vanuit beginsel veilig zijn maar door bijgevoegde sitelinks juist weer onveilig.
Maar dat risico gaat dan toch alleen maar ontstaan als je ook daadwerkelijk op die links gaat klikken, als je die met rust laat is er toch niets aan de hand?
Ik vind het de laatste tijd best wel ingewikkeld geworden op het internet met sites bezoeken en die irritante verzoeken om wel of geen cookies te accepteren.

Groeten.
Hallo @Alfa 33 , als je gewoon doorklikt krijg je die meldign bij een volgend bezoek weer.
Je moet binnen KPN-veilig die website als veilig c.q. vertrouwd markeren, dan gaat het de volgende keer goed en verder gewoon je gezonde verstand gebruiken, als jij weet dat die website veilig is voor jou dan als vertrouwd markeren binnen de software.
Succes.
Reputatie 7
Hey @Alfa 33, welkom op het KPN forum. Leuk dat je een vraag aan onze community stelt. Goed advies van @Jan-D, daar heb ik niks aan toe te voegen. Als je nog vragen hebt, laat het hier vooral weten. We helpen je graag 🙂

Reageer