[03 april 2017] Nieuwe functies in de MijnKPN app

  • 3 april 2017
  • 3 reacties
  • 559 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +12
  • Community manager
  • 1885 reacties
Vandaag komen er enkele nieuwe functies voor de MijnKPN app. Benieuwd naar de nieuwe functies? Lees dan op ons blog meer over bijvoorbeeld de nieuwe functie touch ID. Heb je een vraag over een van de nieuwe functies? Stel ze dan hieronder.

Update 6 april:
Er zijn enkele bugs in versie 3.17 van de MijnKPN app geslopen, die we niet eerder bij het testen hadden gevonden:

- Van onze iOS gebruikers horen we dat niet alle abonnementen meer inzichtelijk zijn in de app. Het gaat daarbij om abonnementen met een 12-cijferig mobiel nummer, zoals data-abonnementen en buitengebied-abonnementen. We hopen daar al op korte termijn een update voor live te kunnen zetten.
- Gebruikers met Android ervaren problemen met het intoetsen van hun pincode voor inloggen. Dit heeft waarschijnlijk te maken met een ‘blue light filter’, een app die blauw licht filtert, zodat bijvoorbeeld je scherm minder vermoeiend leesbaar is ’s avonds. Als je dit filter uit zet, zou je de pincode weer moeten kunnen intoetsen. Inloggen met je vingerafdruk werkt wel gelukkig!

Update 7 april:
- De oplossing voor de abonnementen die niet worden getoond in iOS (zie hierboven), is gevonden. De verwachting is dat deze volgende week wordt doorgevoerd in de app.

- Het probleem met de pincode intoetsen op Android (zie punt 2 hierboven) is ook gevonden, het heeft inderdaad te maken met het licht filter, zoals hierboven wordt uitgelegd. Er zijn meerdere manieren om dit op te lossen:

a. uitschakelen van de light filter app maakt inloggen weer mogelijk.
b. Indien het apparaat vingerafdrukscanner ondersteund (excl Samsung Galaxy S5) dan is eenmalig uitzetten van de light filter app om inloggen met de vingerafdruks in te stellen ook voldoende.
c. Verschillende light filter apps zoals Twilight hebben de instelling dat ze zich voor bepaalde apps uitschakelen. Stel in dat de app zich uitschakelt bij de MijnKPN app en het inloggen werkt weer.

Update 10 april
Voor iOS hebben we zojuist een update live gezet, die het niet tonen van bepaalde (12-cijferige) abonnementen weer gefixt zou moet hebben!

3 reacties

Reputatie 7
Badge +13
@Allart
geweldig die nieuwe functies in mijnkpn app.
Reputatie 7
Badge +16
Inloggen met vingerafdruk? Handig 😃
Reputatie 7
Badge +16
Ik heb er naar gekeken en het is meer van hetzelfde(Geen gewenningsproblemen 😉 ), maar beter 🙂 Ik ben tevreden met deze update 🙂

Het nieuwe logo is wel even wennen 😛

Reageer