Vraag

Contact e-mailadres wijzigen lukt maar niet

  • 18 October 2022
  • 15 reacties
  • 64 keer bekeken

Ik ben al klant sinds 2015, maar eerder dit jaar wilde ik het email-adres wijzigen waarop ik mijn facturen ontvang. Ondertussen heb ik al tenminste 4 keer hiervoor gebeld met de klantenservice, maar nog steeds worden facturen naar het oude email-adres gestuurd. Hoe moeilijk kan het zijn om een email-adres te wijzigen!

 

Admin: eigen topic voor vraag aangemaakt


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

15 reacties

Reputatie 7
Badge +20

Hi @Chayan71, wat irritant zeg dat dit niet lukt!

Zou je je gegevens in willen vullen in je profiel en hier een seintje geven als je dat hebt gedaan? Je mag het naast je persoons- en adresgegevens ook de laatste 3 cijfers van je IBAN en zowel het oude als het nieuwe mailadres noteren, dit kan in het opmerkingenveld onderaan. Dan kijk ik even met je mee!

 

profiel aangespast

 

Admin: gegevens verwijderd i.v.m. privacy

Reputatie 7
Badge +20

Bedankt @Chayan71,

Ik zie dat het met de mobiele facturen al wel goed gaat, maar met de facturen voor het vaste internetabonnement nog niet.

Dat is vreemd, aangezien beide facturatiesystemen het mailadres waar de factuur naar toe moet, uit het zelfde systeem halen 🤔 Hier ga ik even achteraan; ik ga een achterliggende afdeling inschakelen. Ik weet niet precies hoe lang het zal duren voordat ik iets van ze hoor, maar laat het hier direct weten als het geregeld is!

Reputatie 7
Badge +20

Hi @Chayan71,

Ik ben gevraagd om je facturatiegegevens even ‘opnieuw’ aan te passen naar de nieuwe, de kans is groot dat het facturatiesysteem hierdoor een zetje krijgt en het bij de volgende factuur wel goed gaat. We weten dit uiteraard pas als de nieuwe factuur gepubliceerd wordt, en dat duurt nog een week of 2. Zou je willen laten weten of het bij de volgende factuur in orde is?

 

Vandaag heb ik de factuur opnieuw op het oude email-adres ontvangen. Het probleem is dus nog niet opgelost.

Reputatie 7
Badge +20

Niet zo fraai @Chayan71 ☹️

Ik ga er weer achteraan, excuus dat het nog niet goed is nu!

Heb opnieuw de factuur ontvangen op het oude email-adres. Binnenkort gaat dit email-adres stoppen. Ik ben er eerlijk gezegd klaar mee. Blijkbaar is een email adres wijzigen toch erg moeilijk.

Reputatie 7
Badge +20

Ik zie dat de meest recente melding die ik hierover heb gemaakt nog niet afgerond is, dat houdt in dat het ze nog niet is gelukt om hem aan te passen.

Maandagochtend is de betreffende afdeling weer aanwezig, ik zal dan even navraag doen om dat ik toch wel erg benieuwd ben inmiddels waar dit mis gaat. Je hoort van me zodra ik meer weet!

Reputatie 7
Badge +20

Hi @Chayan71, ik heb eindelijk iets concreets voor je: de melding die ik aan heb gemaakt is ‘blijven hangen’ en is daardoor helemaal nog niet opgepakt. Dit komt heel af en toe voor en helaas was jij 1 van de gelukkigen 😢

Inmiddels is de melding geëscaleerd en gaat nu met spoed alsnog opgepakt worden! Dinsdag duik ik de systemen weer in om te zien of er dan ook echt schot in de zaak zit 🙂

Reputatie 7
Badge +20

Hi @Chayan71, ik ben je niet vergeten, jouw escalatie is nog steeds niet opgepakt en ik ben er in tussentijd 3 keer achteraan geweest en er lijkt nu eindelijk wat schot in de zaak te zitten. De verwachting is dat het deze week goed opgelost gaat worden, ik blijf het in de gaten houden!

Reputatie 7
Badge +20

En bij deze is het geregeld, hij staat eindelijk goed @Chayan71!

Er bleek iets heel lastigs aan de hand te zijn waardoor alle pogingen om hem te wijzigen (ook de pogingen van de gespecialiseerde afdeling) telkens mislukten. Dat is helemaal opgelost en nu is het wijzigen ook goed gegaan 🙂 Mijn excuus dat dit zo lang heeft moeten duren!

Ik heb zojuist opnieuw de factuur ontvangen op het oude email adres.

Reputatie 7
Badge +20

Ik gok dat de opdracht om de factuur te verzenden al klaar was gezet op het moment van wijzigen, waardoor  de wijziging ‘te laat’ kwam om nog verwerkt te worden @Chayan71 

Dit zal ik nog even weer navragen voor de zekerheid, in ieder geval excuus dat het nog steeds niet goed is gegaan met deze factuur!

 

Opnieuw mijn factuur ontvangen op het oude email adres. Doe maar geen moeite meer, heb de hoop opgegeven. Wil er ook geen tijd meer aan besteden.

Reputatie 7
Badge +20

Ik zie dat het wéér fout is gegaan @Chayan71 😥

Om even iets te testen heb ik nu aangegeven dat de factuur nogmaals gemaild moest worden, is hij nu wél bij het juiste mailadres binnengekomen? Of ging de 2e mail ook naar het foute adres?