Beantwoord

Factuur van Telfort

  • 30 July 2020
  • 4 reacties
  • 82 keer bekeken

Ik heb ng tv en internet van telfort, mijn mobiel van telfort is inmiddels omgezet nr kpn. Maar wil graag mijn factuur zien van telfort. Ik de app zegt hij dat dat in mijnkpn kan. Maar kan geen product van telfortthuis koppelen in mijnKPN. Blijkbaar werkt dit nog niet? Waar kan ik nu mijn factuur zien van telfort thuis? En als ik iets wil wijzigen van telfort thuis, bv 4k of ander kastje wil aanvragen waar moet ik dat dan doen?

icon

Beste antwoord door Noordzee 30 July 2020, 16:37

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

4 reacties

Reputatie 7
Badge +21

Hi @Lauies, ik zag je berichtje voorbij komen. Welkom op het KPN Forum! Je mobiele abonnement kan je inzien en wijzigen in de MijnKPN omgeving. Voor je thuis abonnement zoals internet en televisie is dit nog steeds de MijnTelfort omgeving. Heb je hier geen product in gekoppeld? Dan dien je dat nog eventjes te doen. Dan kan je namelijk het abonnement inzien en wijzigen zoals je aangeeft! Pas later dit jaar gaan de vaste producten van Telfort ook over naar KPN en kan je alles weer gezamenlijk in één app terugvinden (de MijnKPN app). Maar voorlopig heb je nog twee apps die je moet gebruiken, MijnKPN voor je mobiele abonnement en MijnTelfort voor je internet en televisie abonnement.

Helaas kan ik in mijntelfort in de app mr ook op de mac. Geen facturen vinden

Reputatie 7
Badge +28

Voor vragen over facturen van Telfort-Thuis kun je voorlopig nog melden bij Telfort zelf:

https://www.telfort.nl

https://forum.telfort.nl

De medewerkers van KPN hebben geen inzage in de administratie van Telfort. Het zijn twee aparte bedrijven. 

Reputatie 7
Badge +21

@Lauies dan kan je het beste even contact opnemen met Telfort inderdaad. Want daar hebben wij geen inzage in! Hopelijk is het snel opgelost :blush: