Beantwoord

Inlogfout bij opstarten MijnKPN app

  • 6 April 2021
  • 12 reacties
  • 45 keer bekeken

Vorige week heb ik melding gemaakt van een inlogfout bij opstarten van de app.

Inmiddels een week verder en nog steeds lukt opstarten/aanmelden/inloggen niet. Op advies van medewerker helpdesk app verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Probleem blijft hetzelfde. Volgens de medewerker helpdesk is het probleem doorgezet naar de juiste technici. Omdat er waarschijnlijk meerdere klanten hetzelfde probleem zullen ervaren is me toegezegd dat daarover niet verder gecommuniceerd gaat worden noch via SMS noch via e-mail. M.a.w. Dankjewel voor het melden, u hoort niets meer van ons! Erg vreemde werkwijze om klantvriendelijkheid en service te tonen.

Admin: Reactie afgesplitst en eigen topic voor je aangemaakt

icon

Beste antwoord door Alexandra van KPN 3 May 2021, 09:13

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

12 reacties

Reputatie 7
Badge +19

Hi @RAPM, irritant dat je problemen hebt met de MijnKPN app en dat je er nog niets over hebt gehoord. Dat is niet de bedoeling.

Om je goed te kunnen helpen heb ik wat meer informatie nodig. Wat gebeurt er precies als je op de app wilt inloggen? Heb je al wel een KPN ID aangemaakt om in te kunnen loggen, en zo ja, lukt het wel om via een browser in te loggen op MijnKPN? Heb je intussen iets gehoord van de Technische Dienst?

Dag Alexandra,

ik krijg de melding zoals in de afbeelding.

ik kan wel inloggen via een browser.

Zoals beloofd, heb ik niks teruggehoord van de technische dienst.

m.vr.gr.

RAPM

Reputatie 7
Badge +19

@RAPM Dankjewel voor de extra uitleg en screenshot. Goed om te weten dat 't wel lukt via de browser, het zit 'm dus echt puur in de MijnKPN app. Mijn reactie hier is wat later, speelt het intussen nog? Zo ja, vul dan ook je forumprofiel zo volledig mogelijk in. Dan kijk ik wat ik van de melding naar de Technische Dienst kan vinden.

Dag Alexandra,

dank voor je reactie.

het probleem speelt idd nog steeds.

m.vr.Gr.

RAPM

Reputatie 7
Badge +19

@RAPM Dank voor je gegevens, ik heb ze erbij gepakt. Ik zie inderdaad dat je contact gehad hebt met de klantenservice, maar ik kan verder geen details zien. Daarom ga ik voor de zekerheid navraag voor je doen, daarvoor heb ik wel iets meer informatie nodig. Welk merk en type telefoon gebruik je, waarop je deze foutmelding te zien krijgt in MijnKPN? Heb je de mogelijkheid om het op een ander toestel te testen en zo ja (of als je dit al gedaan hebt), wat gebeurt er dan? Welk merk en type toestel is dat? 

Dag Alexandra,

op mijn iPhone 12 pro lukt het níet meer. Op een iPhone 11 lukt het ook dezelfde periode (een paar weken inmiddels) niet.

Ook dat had ik voor de zekerheid maar even gecheckt.

m.vr.gr. RAPM

Reputatie 7
Badge +19

@RAPM Dankjewel, dat is goed om te weten. Ik doe navraag voor je bij een specialist. Ik kom erop terug zo gauw ik meer weet!

Reputatie 7
Badge +19

@RAPM Even een mini update tussendoor, ik ben je niet vergeten maar heb nog geen nieuws voor je. Wel wil ik even laten weten dat we op het moment meer issues met de MijnKPN app voorbij zien komen. We spelen het door naar de specialisten en er wordt aan gewerkt. Zo gauw ik iets hoor of nieuws voor je heb, laat ik het weten!

Dag Alexandra,

sowieso fijn om een update te krijgen.

het is opvallend dat deze storing zo lang blijft bestaan

met vriendelijke groet,

RAPM

Reputatie 7
Badge +19

@RAPM Ik heb nog geen inhoudelijk nieuws voor je. Wel weet ik dat de specialisten ermee bezig zijn, en dat er meer dingetjes spelen met de MijnKPN app op dit moment. Ik heb gevraagd om een update. Als ik nieuws heb, hoor je van me!

Dag Alexandra,

De app werkt weer! Mooi nieuwtje voor jou dus ☺️
m.vr.gr. RAPM

Reputatie 7
Badge +19

@RAPM Dankjewel voor de update! :blush: Ik heb inderdaad een wat verlate reactie van de specialist gekregen, hij geeft ook aan dat 't euvel gevonden en verholpen is. Fijn dat ik van jou al weet dat het opgelost is, goed om te horen :) Je weet ons hier te vinden als we iets voor je kunnen betekenen.