Vraag

Koppelen KPN Prepaid nummer aan MijnKPN

  • 19 January 2023
  • 3 reacties
  • 37 keer bekeken

Ik kon mijn prepaid nummer niet koppelen in Mijn KPN,om op te waarderen Kreeg een melding “Ingevoerde gegevens kloppen niet”

De oplossing:Het probleem was een oude browser op een XP computer. Nadat ik MijnKPN geopend had op mijn nieuwere Mac, was het probleem opgelost.Ik kon nu mijn prepaid nummer wel koppelen aan “ nieuwe producten toevoegen”.

Het was eigenlijk heel simpel!

De medewerker op klantenservice had er geen oplossing voor,enkel dat ik per SMS kon opwaarderen.Jammer maar hij was wel behulpzaam.


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

3 reacties

Reputatie 7
Badge +21

Met een oude browser en een XP computer moet je niet meer op het internet ‘rondhangen’ 😥
Daarin zitten allerlei beveiligingsgaten waar hackers graag gebruik van maken.

Reputatie 7
Badge +13

@eerwin Welkom op het KPN forum! Fijn dat je een oplossing hebt gevonden en dat je dit hebt gedeeld met ons. Verder kan ik mij aansluiten bij RBxx, de ondersteuning voor Windows XP is al tijden niet meer beschikbaar en misschien is het dan met het oog op de veiligheid beter om een systeem met een actueel besturingssysteem te kiezen. 

Reputatie 7
Badge +7

Ik wil nog iets aan toevoegen: KPN IS GEEN MICROSOFT,  APPLE , SAMSUNG, ETC.... mensen veronderstellen te vaak dat kpn medewerkers maar alles moeten weten van computers en mobiele telefoons. Kpn levert via een draadje internet, dat wordt verdeeld door het modem en wat je er daarna mee doet en niet is je eigen zaak.  Mbt de Kpn app, gebruik moderne apparatuur hiervoor, verwacht wederom niet dat kpn een Windows xp specialist is. Wil je wat extra service op andere producten dan kpn, neem dan een service plus abonnement.