Beantwoord

KPN ID en forumaccount verwijderen

  • 31 March 2019
  • 6 reacties
  • 177 keer bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Ooit heb ik (privé) een Backup Online-account genomen. Ik wil dat nu opzeggen, maar inloggen lukte niet, en wat het gebruikersaccount zou moeten zijn is niet duidelijk. Daarom dacht ik dat een KPN ID een oplossing zou zijn, maar daar blijk ik Backup Online niet aan te kunnen koppelen, omdat dat 'zakelijk' zou zijn? Enfin, nu heb ik een KPN ID zonder dat ik enig KPN-product heb/hieraan kan koppelen. Ik las dat het verwijderen van een KPN ID (alleen) via het forum kon. Kunnen jullie dat inderdaad regelen?
icon

Beste antwoord door Marcia van KPN 31 March 2019, 16:42

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

6 reacties

Als dat een zakelijke dienst is dien je inderdaad de zakelijke versie te maken. Daar noemen ze het niet kpn id, dat is voor consumenten.

Een KPN ID (consument) kan niet verwijderd, dat gaat weg na 1 jaar niet inloggen. Een moderator kan je forumaccount wel anonimiseren.

MijnKPN Zakelijk:
https://www.kpn.com/zakelijk/mijnkpn-b.htm

KPN website voor klanten met zakelijk abonnement:
https://www.kpn.com/zakelijk (daar rechtsboven MijnKPN voor zakelijk)

OH JA, Het ZAKELIJKE forum vind je hier:
https://zakelijkforum.kpn.com
Bedankt voor je reactie, Peter. Met de zakelijke opties kom ik er echter ook niet in, waarschijnlijk omdat toen ik in 2011 die back up nam het nog niet zakelijk was, en nog Software Online heette/bestond...

Ik heb hier wel gelezen dat sommige moderators het verwijderen van een KPN ID wél voor elkaar krijgen, terwijl andere hetzelfde antwoord geven als jij. Gelet op de AVG kan het natuurlijk niet bestaan dat je een account niet kunt (laten) verwijderen...
Klopt. KPN ID wordt/kan niet verwijderd. Je forumaccount wel, door anonimiseren. Het wordt dan ook losgekoppeld van je KPN ID. Al je reacties blijven wel leesbaar. Die kunnen niet verwijderd. Wel het account "tijdelijkhier".

Informeer / vraag via zakelijke forum omtrent "backup online".
Reputatie 7
Badge +30
Ha @tijdelijkhier, welkom! Het klopt bijna wat Peter zegt. We kunnen via via een verzoek indienen om het KPN ID te verwijderen. Dat ga ik dan ook voor je doen en kan enkele dagen duren. Voor je zakelijke vraag ben je inderdaad bij het zakelijk forum terecht.
Ai, weer wat geleerd. Een KPN ID kan dus tegenwoordig wel verwijderd. Maar wel via via dus. 😃
Reputatie 7
Badge +22
Ai, weer wat geleerd. Een KPN ID kan dus tegenwoordig wel verwijderd. Maar wel via via dus. 😃
KPN zou dat denk ik ook wel verplicht zijn, i.v.m. de privacywet. 😉