Beantwoord

mijnkpn aanmaken, ik ontvang geen bevestigingsmail?

  • 1 September 2020
  • 7 reacties
  • 170 keer bekeken

ik wil een mijnkpn aanmaken, maar ik ontvang geen mail van kpn om mijn mail te bevestigen. er wordt geen mail naar mij verzonden (nee, ook niet in spam of wat dan ook).

er is iets mis met het verenden van de mails aan jullie kant.

Admin: titel aangevuld i.v.m. vindbaarheid vraag

icon

Beste antwoord door Sanne van KPN 5 September 2020, 19:30

Bekijk origineel

7 reacties

HALLO???????

 

kan iemand hier iets aan doen???

een reactie zou fijn zijn!

Reputatie 7
Badge +17

Hoi @GEXTE en welkom op het forum! We behandelen berichten op volgorde van binnenkomst af en momenteel is het wat druk. Als je sneller contact wilt kun je ons bereiken via 0800-0402 of een chat starten via kpn.com/contact (kies Internet/Wifi > Ik heb een andere vraag en wil graag contact hebben). 

Heb je al geprobeerd om het MijnKPN account aan te maken via een andere webbrowser? Zo ja, ontvang je van andere zaken dan wel mails op het e-mail adres dat je in hebt gevuld en weet je zeker dat er niet al een MijnKPN account met dit e-mail adres bestaat? Via deze pagina kun je een nieuw wachtwoord aanmaken voor je MijnKPN. Wellicht dat die mail wel binnen komt. 

andere browser werkt ook niet. ik ontvang wel gewoon mails van iedereen. ik heb nog geen kpn account met dit email adres, 100% zeker. (ik kan dus ook geen nieuw wachtwoord aanmaken, want het email adres is onbekend).

 

het probleem ligt bij jullie site/mails die niet verzonden worden!!!

Reputatie 7
Badge +17

Hmm, heb je nog een ander e-mail adres waar je dit op kunt testen? Ik heb het met mijn eigen e-mail getest en krijg de mails ter bevestiging gewoon binnen. Vandaar dat ik benieuwd ben of je op een ander e-mail adres de mails wel binnenkrijgt. 

andere mails werken ook niet, tenminste niet van hotmail, maar heb het nu bij yahoo getest en dat werkt wel…

blijkbaar sturen jullie geen mail naar hotmail adressen...

Reputatie 7
Badge +17

Hmm, lijkt me niet handig als dit voor geen enkel Hotmail adres zou werken. Ik heb de specialist gevraagd of hem dit bekend voor komt en of hij hiernaar wil kijken. Zodra ik een reactie heb laat ik het je weten!

Reputatie 7
Badge +17

@GEXTE Ik heb reactie! Zou je in je forumprofiel het e-mail adres willen zetten waar het om gaat? Die kan bij persoonlijke opmerkingen. Als je hier een seintje geeft wanneer je dit gedaan hebt geef ik die door en kan de specialist controleren of er wel een e-mail verstuurd is vanuit ons. 

Reageer