MijnKPN app werkt niet goed

  • 22 juni 2021
  • 19 reacties
  • 97 keer bekeken

Mijn producten wordt niet weergeven in de app en ook niet bij mijn KPN


19 reacties

Reputatie 7
Badge +19

Hoi @Bijstra, als je geen abonnementen ziet is het lastig om de facturen en het abonnement te bekijken. Wat krijg je wel te zien als je inlogt in MijnKPN? Kan je daar een screenshot van plaatsen, met eventuele privégegevens verborgen i.v.m. privacy? 

Als ik in de app mijn extra opties, meer ontdekken , mijn producten daar staat niets meer in, andere onderdelen in de app weken wel

Op de pc werkt het ook niet afgelopen week werkte het nog wel

Reputatie 7
Badge +19

Zou je het screenshot daarvan waar ik om vroeg kunnen plaatsen? Dan kan ik zien wat jij ziet, ik weet nu niet of het bijvoorbeeld probeert te laden of dat er iets anders is.

 

Bijgevoegd afbeelding van de pc dit krijg ik te zien

Bijgevoegd afbeelding van de telefoon dit krijg ik te zien

Reputatie 7
Badge +19

Dat is minder dan ik verwacht had @Bijstra, ik had verwacht dat er nog balkjes in beeld zouden staan die laden. Kan je op je telefoon naar het Profiel-tabje gaan en daar kiezen voor Abonnementen? Zie je het abonnement daar wel staan? Als dat zo is, kan je daar op klikken en daarna onderaan op Dit abonnement verbergen. Daarmee wordt het abonnement losgekoppeld van MijnKPN, als dat gelukt is kunnen we het abonnement opnieuw gaan koppelen via de Product pagina. Ik ben benieuwd of je daarna wel meer kunt zien van het abonnement.

Heb het abonnement opnieuw gekoppeld nog steeds het zelfde er is dus niets veranderd

Reputatie 7
Badge +19

Dank je voor het testen, jammer dat dat het niet verbeterde! Ik vraag dit voor je na bij specialisten, ik kom er bij je op terug als ik daar een antwoord op heb.

Reputatie 7
Badge +19

Hier ben ik weer @Bijstra, ik had al een openstaande wijziging gezien bij het abonnement en ik dacht dat dat hier geen effect op zou mogen hebben. De specialisten willen die wijziging eerst even afwachten, zou je vanavond of morgen kunnen kijken of je hetzelfde nog ziet staan, of dat het dan wel weer geladen wordt?

De app en mijn KPN doen het weerprobleem opgelost na de verandering. bedankt

Dacht dat het opgelost was maar vandaag 30/06 is het weer mis weer hetzelfde probleem

Reputatie 7
Badge +20

MijnKPN werkt ook niet goed:

Mobiel vind ie wel, maar niet mijn vaste diensten. 

Reputatie 7
Badge +19

Gaf de app vanmorgen precies hetzelfde weer aan @Bijstra? Of kreeg je een vergelijkbaar iets te zien als Dennis? Het abonnement is goed gekoppeld aan jouw KPN ID, dat hadden de specialisten al bekeken. 

Als je toch hetzelfde nog ziet, zou je dan een nieuw KPN ID kunnen aanmaken en jouw pakket daar aan koppelen en kijken of dat goed gaat?

Reputatie 7
Badge +20

@Jasper bij mij werkt het weer. 👍🏼😉

Ja het is hetzelfde probleem ook met het opnieuw koppelen verandert er niets. Ik stuur ook nog even een print screen van de begin pagina  is volgens mij ook niet helemaal goed in het linker vakje blijven de strepen bewegen net of er iets geladen moet worden dit was ook zo toen het nog wel werkte.

 

Heb ook een ander KPN account aan gemaakt en gekoppeld via de telefoon lukte niet via min KPN ook dit hielp niet.

ook geprobeerd mijn email adres aan te passen krijg dan melding sessie verlopen probeer later nog eens.

Ook bij informatie en instellingen staat een foutmelding (Door een technische fout kunt u (tijdelijk) niet al uw informatie inzien of wijzigen) ik kan dus niets aanpassen en in of uitschakelen.

Dit duurt nu al een paar weken wordt toch wel eens tijd dat het opgelost word.

Reputatie 7
Badge +19

Dat is goed om te lezen Dennis, ik weet niet wat de oorzaak was voor jou maar gelukkig is alles weer te zien :slight_smile:

Die balkjes zag je op de eerdere foto's niet @Bijstra, ik had ze toen juist ook verwacht. Maar ze waren er toen soms wel? Je hebt ook een nieuwe account aangemaakt maar ook daarin gebeurt hetzelfde begrijp ik. Zou je dat nieuwe KPN ID (het e-mailadres wat je daarvoor gebruikt( bij "Persoonlijke opmerkingen” op je forumprofiel kunnen toevoegen? Dan kan ik de specialisten er nog een blik op laten werpen.

heb het mail adres op het forumprofiel geplaatst bij Persoonlijke opmerkingen (Privé)

zit inmiddels  wel weer op mijn oude account om dat het veranderen toch geen zin had.

Reputatie 7
Badge +19

Dank je, ik heb beide KPN ID's doorgegeven aan de specialisten, zodra ik er een terugkoppeling op heb deel ik deze met je.

Reputatie 7
Badge +19

Ik heb een terugkoppeling gekregen, bij een aantal gebruikers speelt dit probleem en er is op dit moment nog geen oplossing voor. Er wordt aan gewerkt, maar er is nog geen duidelijkheid over wanneer het opgelost zal zijn.

Reageer