Beantwoord

Verbruik zien in MijnKPN app

  • 12 April 2021
  • 7 reacties
  • 77 keer bekeken

Ik kan al een aantal weken regelmatig niet zien wat mijn verbruik is en het verbruik van mijn familieleden. Soms kan ik het voor sommige personen wel zien maar dat is eerder uitzondering dan regel



Admin: topic verplaatst naar juiste board

icon

Beste antwoord door Alexandra van KPN 21 April 2021, 15:28

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

7 reacties

Reputatie 7
Badge +19

Goedemorgen @inke_wentink, je kunt in de MijnKPN app je verbruik soms wel en soms niet zien lees ik, dat is niet ideaal. 

Wat gebeurt er precies als je het verbruik niet kan zien? Krijg je een foutmelding te zien en zo ja, welke? Werken andere functies op dat moment wel, zoals bijvoorbeeld bekijken van je facturen? Kan je alles wel zien als je via internet inlogt op MijnKPN? En helpt het als je de MijnKPN app verwijdert van je telefoon en opnieuw installeert?

Ik zie dan alles behalve het verbruik. Daar blijven dan bij het eerst zichtbare scherm streepjes staan en bij de rest staat dan bovenaan als eerst dat je kunt verlengen

Reputatie 7
Badge +19

@inke_wentink Kan je er een screenshot van maken en deze (zonder persoonlijke gegevens) hier in het topic toevoegen? Welk merk en type telefoon heb je? En kan je daarnaast ook mijn andere vragen beantwoorden? Ik weet alleen wat je me vertelt, alle informatie is welkom.

Werken andere functies op dat moment wel, zoals bijvoorbeeld bekijken van je facturen? Kan je alles wel zien als je via internet inlogt op MijnKPN? En helpt het als je de MijnKPN app verwijdert van je telefoon en opnieuw installeert?

 

Ik heb een i Phone 11 maar bij de 8 van mijn man doet hij het ook.

foto’s van de bovenste en van 1 van degene waarop je moet klikken. Erboven staat dan alleen nog naam en telefoonnummer

 

Andere functies werken wel. Ik kan vandaag alleen het verbruik van de hoofdpagina (op dit moment mijn zoon) en van mijzelf niet zien, die van mijn man en dochter wel

Reputatie 7
Badge +19

@inke_wentink Dankjewel voor het voorbeeld en proberen op beide toestellen. Als ik het zelf test (heb zelf een Sony toestel), dan wordt het verbruik soms ook niet geladen. Ik heb het doorgegeven aan een specialist en verwacht dat het in een volgende update verholpen wordt! Mocht ik in de tussentijd iets horen, dan laat ik het je direct weten.

Dank je