Sticky

KPN Keuzehulp: wat vind jij van producten?

  • 28 maart 2018
  • 0 reacties
  • 2547 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +12

Stel je wil een nieuw product gaan kopen, wat doe jij dan als eerste? Juist, je gaat op onderzoek uit. Voor veel klanten start de aankoop tegenwoordig via een zoekmachine als Google.


Je leest over het product en je kijkt wat andere mensen ervan vinden. Vooral dat laatste is een belangrijke reden om een product wel of niet te kopen, de zogenaamde productbeoordelingen.

Op het KPN forum vind je dan ook het onderdeel KPN Keuzehulp. Hier vind je de ongezouten mening van andere klanten over producten die bij KPN worden verkocht. De review auteur beloond het product met 1 tot 5 kroontjes en geeft een opsomming van de voor- of nadelen. Daarnaast lees je in het bericht een uitgebreid overzicht van de functies en mogelijkheden.

Wil jij ook een productbeoordeling schrijven?
Leuk, je helpt daarmee andere klanten, maar je zorgt er ook meteen voor dat wij een goed beeld krijgen van de producten die we verkopen. Hieronder lees je hoe het schrijven van een beoordeling werkt en wat je moet doen om mee te doen.

Hoe werkt het schrijven van een productbeoordeling?
Heb je onlangs een product gekocht bij KPN en wil je laten weten wat jij ervan vindt? Stuur dan een privebericht aan onze community manager. Vervolgens nemen wij contact met je op.

Stap 1:
Je krijgt toegang tot een besloten omgeving op het KPN forum, hier kan je de conceptversie van je productbeoordeling plaatsen.

Stap 2
Wij keuren iedere productbeoordeling handmatig voordat deze op de website wordt geplaatst.

Stap 3
Als je bericht is goedgekeurd ontvang je van ons bericht, als wij nog opmerkingen hebben dan laten wij dit ook weten en geven wij de gelegenheid om dit aan te passen.

Stap 4
Je bericht wordt in het onderdeel ‘KPN Keuzehulp’ geplaatst.

Wij zien graag dat een productbeoordeling...
Om de kwaliteit van onze productbeoordelingen hoog te houden, willen wij je vragen om rekening te houden met de volgende wensen.

- Onderbouw je beoordeling met meningen en feiten
- Zorg voor begrijpelijke taal, iedereen moet het kunnen lezen
- Voorzie je beoordeling van voor- of nadelen
- Vertel hoe jij het product (dagelijks) gebruikt

Je productbeoordeling wordt afgekeurd als:
- Er kwetsende taal wordt gebruikt
- Bij plagiaat van andere websites
- Als je privacy gevoelig informatie in de tekst gebruikt
- Bij onvolledige of onjuiste inhoud
- Als je verwijzingen maakt met commerciële doeleinden
- Bij het oneigenlijk gebruik van media van derden

Meer informatie over productbeoordelingen?
Heb je nog een vraag over het schrijven van een productbeoordeling, kijk dan allereerst in onze veel gestelde vragen. Uiteraard mag je ook een bericht sturen naar onze community manager

This topic has been closed for comments