Vraag

ANNA thermostaat

  • 25 januari 2019
  • 2 reacties
  • 145 keer bekeken

In de KPN-winkel wordt gezegd dat alla apparatuur voor KPN-Smartlife on line besteld kan worden. De ANNA thermostaat kom ik in geen enkel bestelscherm tegen.
Wie kan mij helpen ?

2 reacties

Reputatie 3
Badge +1
Hallo @NG Ja De Anna Thermostaat dient U via een andere leverancier aan te schaffen net als de bijvoorbeeld de Netatmo. Deze verkopen wij niet vanuit de Smartlifeshop. U kunt een Anna Thermostaat ergens in een winkel en/of webshop kopen en hierna koppelen aan Smartlife.
Op kpn.com kun je bij het overzicht van uitbreidingen voor smartlife ook de thermostaat vinden. Daar gaat het echter over een Netatmo thermostaat die door de app wordt ondersteund. Klik je bij het vak van die thermostaat op informatie dan kun je op de site van Netatmo de thermostaat bestellen. De bewering dat alle uitbreidingen via de smartlife shop besteld kunnen worden klopt dus op zich wel. Er wordt alleen 1 soort uitbreiding getoond.
Wil je de thermostaat alleen gebruiken voor een boiler dan is de de Netatmo wellicht een oplossing. Mocht je de thermostaat aanschaffen bij een nieuwe cv ketel dan kun je die tegelijkertijd met de Anna thermostaat bij Feenstra kopen en ook de thermostaat laten installeren. Daarnaast is de Anna thermostaat via andere sites online los te bestellen.

Reageer