Foutcode STB-ZAP-01 & Foutmelding AVS-TO-0001, AVS-403-10146_2 en AVS-500-10000 [Gesloten op 23-12-2020]

  • 24 August 2020
  • 1210 reacties
  • 111037 keer bekeken


Toon eerste bericht
Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

1210 reacties

Ik heb net gebeld met de Klantenservice, wegens grote drukte werd de verbinding verbroken. Hoop dat ze het snel oplossen. Want ik denk dat ze het in de gaten hebben... :-)

 

Reputatie 3

Hier ook de melding...

Reputatie 1
Badge

Bij het afsluiten van de Amazon Prime Video app liep de decoder (Arris VIP2952 V2) vast. Bij het opnieuw opstarten kreeg ik de foutcode AVS-500-10000 te zien. Ik kan niet in het menu en kan slechts uit 16 zenders en 3 apps kiezen.

De decoder 30 seconden van de stroom halen helpt helaas niet. Heeft iemand een idee wat ik zou kunnen proberen? 

Ook hier deze foutcode nadat ik een al 20 minuten lopend programma terug wil kijken. Na harde reset laadt de tv gids helemaal niet meer. Wat is de oplossing en wanneer wordt die verwacht, KPN?

Helpdesk overbelast, storing wordt niet op de storingspagina gemeld. Wat wordt de tegemoetkoming voor deze volgende frustratie na de nieuwe iTV omgeving?

 

Reputatie 2
Badge

En hier is het gedonder ook begonnen. Lekker dan ......… Wel tv geen opnames kunnen kijken of terug kijken.

 

Via de iTV app werkt het ook niet. Problemen met inloggen en als ik erin kom  dan loopt ie ook vast.

Ook hier hetzelfde. Zijn we nu alles kwijt wat opgenomen is? Zwaar irritant. Maandbedragen omhoog, service naar beneden helaas!

Ik kan niet terugkijken. 

Beeld geeft foutmelding aan STB-zap-01

Ik krijg de foutcode STB zap 01.

Kastje al 2x opnieuw opgestart, code wordt niet herkend op de site van KPN, wat nu?

Krijg de foutmelding STB-zap-01 bij terug kijken vanaf begin  maar ook als ik opname wil bekijken. In het forum geen oplossing kunnen terugvinden.

in Zoetermeer ook de fout met STB en het niet terug kunnen kijken van opnames terug kijken.

Naast de STB ook ATS en adere foutcodes.

0800 0402 is slecht bereikbaar (wachttijd meer dan 15 min) 

 

 

Hier in Drenthe ook problemen met terug kijken. Alles uitgeprobeerd zoals eerder beschreven, maar niets werkt.

Hier ook dezelfde foutmelding. Waardeloos. Ik zat bij Telfort, nooit problemen, en kpn neemt Telfort over en gelijk dit.

ja, hier ook, bij terugkijken: foutcode: STB-zap-01
en bij het opnieuw installeren ook die vervelende: AVS-500-10000

het ITV menu is nu ook stuk, lekker…..

alles werkte prima bij de vorige ITV software…..

geen goede beurt voor KPN wat mij betreft!

 

Nou ben ik aan de beurt. Wat te doen? O ja, harde reset natuurlijk al gedaan.

Idem hier in Eindhoven. 

Zelfde probleem.

Reputatie 1
Badge

En nu kan ik ook nog maar tot 16 (Fox) omhoog en daarna springt ie automatisch naar 200. Zonet kon ik op het andere kastje nog wel in de gids maar 2de niet.

 

Edit: het lijkt allemaal weer te werken. Ik kan weer verder omhoog (zostraks andere kastje zelfs melding dat er geen actieve zenders waren). Kan zelfs weer terugkijken, duurde wel eem tijd op zwart scherm... net als wanneer je de foutmelding krijgt.. maar uiteindelijk begon het toch te spelen. Andere kastje krijgt wel nog de melding en kan niet terugkijken uit de gids.

Hier ook de fout code, opnieuw ingesteld en nu kan ik helemaal niets meer, geen gids, opnames kijken, Netflix niets niets niets doet het meer!!

Reputatie 5
Badge +5

In DH idem om 21:05. Vrije Ruimte opnames 0%.

 

Hier ook deze foutmelding met terugkijken 

Ai net overgestapt naar KPN en nu al gelijk storing met terugkijken..

Weer een update? Geen idee maar wel zijn al mijn opnames verdwenen, niet alleen van de tv-box ook bij interactief kijken Het zoveelste probleem sinds de uitrol van de nieuwe updates Ik krijg de foutmelding 500-10000 En ja, tig keer de box van het stroom afgehad, opnieuw opgestart, en de laatste keer kreeg ik niet alleen de foutmelding te zien(gelijk bij opstart) maar nee, wou hij ook niet meer verdwijnen en kon ik ook geen live tv kijken Hopelijk zijn mijn opnames nog te redden, had me verheugd bepaalde series in 1x achter elkaar te zien Voor nu, hopeloos

Zit ik vandaag lekker en programma terug te kijken verschijnt er opeens: afspelen mislukt. De video kan niet worden afgespeeld.  (STB-zap-01) Op de KPN website wordt deze code niet herkend en blijkbaar zijn er meer mensen met dit probleem. Ik heb de hele middag/ avond probleemloos kunnen terugkijken. Weet iemand de oplossing?? Ik lees nu pas dat heel veel mensen nu hetzelfde probleem hebben. Gelukkig kan ik, na opnieuw opstarten, wel gewoon tv kijken. Al jaren tevreden klant bij kpn ... Dit is de eerste keer dat ik een probleem heb dat ik niet kan oplossen. 

Update 21:53: ik kan weer terug kijken!!

Ik.kan in eens het menu niet meer laaien waar alles is staat geeft die een fout aan 

 

Ook hier kan ik opnames niet terugkijken, ook via de tv gids kan ik niet terug kijken. 

Alles al opnieuw opgestart en niets verder. 

Dit is niet de eerste keer en we twijfelen dan ook of we overstappen. Weer zijn niet meer tevreden over KPN.

WiFi is eigenijk ook niet altijd goed. Juist na de versterker werkt het niet goed meer. 

Wat kunnen we hieraan doen, zonder dat we weer extra kosten moeten maken?

Sinds de upgrade (nieuwe omgeving TV) valt elke avond TV uit, blauw scherm met ‘welkom bij interactieve televisie’, alles opnieuw opstarten. Vanavond foutcode STB-zap-01 en terugkijken, begin gemist of opnames bekijken werkt niet meer. Bij helpdesk KPN is probleem bekend (al geruime tijd) en mijn klacht wordt doorgegeven. Helaas is het niet mogelijk dat KPN mij laat weten of het probleem is opgelost of wanneer het opgelost gaat worden - slechte service!