Beantwoord

Hoe vraag je een nieuwe tv ontvanger aan? Huidige ontvangers zijn erg traag

  • 26 November 2022
  • 9 reacties
  • 329 keer bekeken

Hoi!

Mijn tv ontvangers zijn sterk verouderd en zeer traag inmiddels. Tevens biedt het geen 4K ondersteuning maar vooral is het erg traag (tel maar tot 5 of 6) totdat iets laadt. Resetten heeft geen effect gehad ook. Wat kan je hieraan doen?

icon

Beste antwoord door Sanne van KPN 2 December 2022, 18:31

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

9 reacties

Reputatie 7
Badge +24

Welke ontvangers heeft u nu?

Hallo @RemcoDenHertog , als het een Motorola is, kan deze zonder meer gewisseld worden, alle overige merken zijn nog gewoon goed en bijdetijds en worden alleen vervangen bij een defect.

 

Reputatie 7

Welk type TV ontvangers heb je nu dan?

Reputatie 7
Badge +10

Zijn het oude Motorola's? Hier kun je oude ontvangers omruilen.

Het betreft een Arris ontvanger, 8 jaar oud. 

Reputatie 7

Het betreft een Arris ontvanger, 8 jaar oud. 

Dat is helaas nog een courante TV ontvanger die nog niet vervangen wordt.

Het betreft een Arris ontvanger, 8 jaar oud. 

Die gaat niet vervangen worden, software wordt nog regelmatig bijgewerkt @RemcoDenHertog 

 

Thx voor de reacties 👍 helder

Reputatie 7
Badge +17

Ik heb alle reacties die niet over het onderwerp van dit topic gaan verwijderd. Laten we het on topic houden, en niet weer oude discussies oprakelen die niks toevoegen aan dit topic. Draagt niet bij voor toekomstige meelezers, en ook niet voor de topicstarter. 

Dan terug naar je kwestie @RemcoDenHertog, je noemt zelf dat er geen 4K functie op de ontvanger zit. Als je een Hussel abonnement hebt en graag 4K wilt, dan kun je het 4K pakket aanvragen via je MijnKPN. Op onze 4K pagina kun je daar meer informatie over vinden, je krijgt dan ook de 4K ontvanger. Mocht je nog geen Hussel abonnement hebben, dan kun je in je MijnKPN kiezen voor abonnement wijzigen, en overgaan naar het Hussel abonnement. Je kunt er ook met ons over bellen via 0800-0402 tussen 8:00 - 18:00 doordeweeks en op zaterdagen tussen 8:00 - 17:00, mocht je persoonlijk contact hierover prettiger vinden. 🙂