Beantwoord

In de avond haperend en stilstaand beeld

  • 25 June 2022
  • 6 reacties
  • 76 keer bekeken

Wij hebben ook sinds enige tijd in onze slaapkamer alleen s avonds haperendĀ en stilstaan beeld. Het gekke ervan is dat we overdag nergens last van hebben. Ook in het begin van de avond nergens last van. Het lijkt wel of hij dan overbelast is. Kan dat? In de woonkamer kunnen we gewoon kijken nergens last van dat is het vreemde van alles.

icon

Beste antwoord door Alex van KPN 29 June 2022, 13:35

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

6 reacties

Badge +19

Gebruikt u dit soort dingen?

Ā 

Ā 

Wij hebben bovenstaande.Ā 

Deze hebben wij. Als we nieuwe moeten, moeten we ze dan alle 3 ( want we hebben er 3) aanschaffen of alleen die in de slaapkamer vervangen. En kunnen wij zoiets zelf of moeten we dat iemand van dekpn komen kayen doen. Wij zijn atechnisch. En wat gaat ons dat kosten om het te laten doen.

Reputatie 7
Badge +9

Goedemiddag beste deze dingen zijn nogal aan de prijsĀ  en zijn storing gevoelig. Beter met kabel als dat kan. dan heeft u geen storing meer šŸ™‚ u kan het zijn zelf doen een monteur is duur.Ā 

Reputatie 7
Badge +24

Hi @De kaatjes, welkom hier.Ā 

Dit is inderdaad een vrij oud model. Voordat je het echter gaat vervangen kun je proberen om de adapters opnieuw te koppelen, zie ook hieronder. Heb jij toevallig een nieuwe lamp of apparaat onlangs aangeschaft die in de avond aangaat? Dat kan namelijk ook storen.Ā 

Ā