Beantwoord

Netwerkpoort op de tv-ontvanger was defect, HDMI nu ook

  • 7 August 2022
  • 4 reacties
  • 75 keer bekeken

Reputatie 1

Sinds het begin dat wij een iTV ontvanger van jullie hebben werkt de netwerk poort niet lekker. Als je iets aan de kabel beweegt heb je geen netwerk en dus geen tv meer. Was prima zolang je er niet aan zat. Nu is het zo dat dit ook geld voor de HDMI poort. Hebben jullie nog tips? Andere kabels al geprobeerd maar dit werkt niet. Kastje van beneden geprobeerd, en die heeft het probleem niet. 

icon

Beste antwoord door Vikash van KPN 10 August 2022, 15:51

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

4 reacties

Reputatie 7
Badge +12

Bel morgen even de klantenservice op 0800-0402 of vul je forumprofiel goed aan. Klinkt alsof je alle stappen hebt doorlopen en tot een juiste conclusie bent gekomen: de Itv tuner is defect HDMI ingang is defect.

Reputatie 1

Als het goed is klopt het profiel, vergeet al te bellen sinds we hem hebben. 

Reputatie 7
Badge +21

Hoi @KMI. Wat vervelend dat jouw tv-ontvanger defect is. Ik heb zojuist een nieuwe tv-ontvanger naar een servicepunt (Primera, Elderveldplein 8A, 6843JA in Arnhem) bij jou in te buurt. Daar kan je de defecte tv-ontvanger ook gelijk achterlaten. Vergeet niet om een geldige legitimatie mee te nemen. 😊

Reputatie 7
Badge +21

@KMI Zijn nu alle problemen verholpen met de nieuwe tv-ontvanger?