Beantwoord

Programma terugkijken loopt na 4 minuten vast

  • 25 May 2023
  • 4 reacties
  • 36 keer bekeken

Wij hebben precies hetzelfde. Tijdens het terugkijken loopt hij na 4 minuten vast. Een halve minuut later gaat hij weer verder om na een paar seconde over te gaan naar gewone tv. 

Dan moet je weer opnieuw je programma opzoeken en op terugkijken klikken. Hij gaat dan wel verder waar je was gebleven maar na een minuut of 10 begint het weer van voor af aan. Vandaag een programma van een uurtje gekeken en 5x vastgelopen en eruit gegooid. Is niet lekker kijken zo…

 

Admin: eigen topic voor je vraag aangemaakt

icon

Beste antwoord door Erwin van KPN 2 June 2023, 19:25

Bekijk origineel

4 reacties

Hoi @Sdehaan . Dat lijkt me inderdaad niet fijn. Gaat het om een specifiek programma? Of heb je dit met alle uitzendingen? 

Reputatie 7
Badge +7

@Erwin_ Hoi Erwin hier zijn een aantal topics over volgens mij !

Wellicht even bij elkaar knopen.

mvg

Hoi Erwin, eigenlijk bij alle programma's wel. Gelukkig loopt het inmiddels nog maar 1x per programma vast. In de laatste 10 minuten. Daarna wel hetzelfde verhaal als hierboven. Vastlopen, verdergaan, vervolgens terug naar gewone tv. 

Hoe is jouw tuner aangesloten, @Sdehaan ?  En hoe ruim zit jij in bandbreedte? M.a.w. zijn er ook mensen in het huishouden aan het downloaden of met andere internet intensieve dingen bezig als jij programma's terugkijkt? 

Reageer