Beantwoord

slechte tv ontvangst op ipad in het buitenland

  • 1 April 2023
  • 3 reacties
  • 45 keer bekeken

Waarom kan ik overal YouTube ontvangen die werkelijk overal doet en de KPN tv app is bijna overal verschrikkelijk slecht wat ontvangst betreft; zijn ze bij YouTube slimmer daar in en hebben ze het een stuk beter voor elkaar of is het gewoon minachting voor de klanten van KPN door KPN zelf ?

icon

Beste antwoord door Jan van KPN 4 April 2023, 12:19

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

3 reacties

Reputatie 7
Badge +24

Google heeft natuurlijk in elk land servers staan. De youtube app maakt automatisch verbinding met een server waarvan de verbinding het beste is. Dat heeft KPN niet. Die heeft alleen hier in Nederland servers.

Reputatie 7
Badge +28

Is ook mijn ervaring in het buitenland. 
 

Als ik in het buitenland een keertje naar Nederlandse TV wil kijken, dan gebruik ik de app van BVN. Die werkt een stuk beter. 

Reputatie 7
Badge +12

Goedemorgen @WimCamper en welkom hier op ons forum!

Balen dat de app niet soepel draait. Als je in de player op het tandwieltje klikt en de beeldkwaliteit aanpast, gaat het dan beter? Als je hem op laag zet is er een minder hoge internetsnelheid nodig en hopelijk blijft het beeld dan stabiel. Laat je ons weten of dit heeft geholpen?