Beantwoord

Stingray Brava

  • 2 March 2019
  • 4 reacties
  • 453 keer bekeken

Ik heb alles van KPN: tv, internet, telefoon, mobiel. Maar wat maakt KPN tot zo´n slechte, populistische provider? Omdat zij Stingray Brava uit het zenderpakket heeft gegooid. Waarom, waarom?

Admin: topic verplaatst naar juiste categorie
icon

Beste antwoord door Jasper van KPN 4 March 2019, 11:24

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

4 reacties

Reputatie 7
Hallo @Evert de Jong, welkom op het forum! Het zenderoverzicht wordt gebaseerd op de hoeveelheid die zenders bekeken worden. Brava werd in verhouding niet veel gekeken, waardoor die keuze toentertijd is gemaakt. Elk jaar wordt het zenderoverzicht op die manier onder de loep genomen en bijgewerkt, dat zal dit jaar ook gebeuren. Wat daarin precies zal wijzigen is op dit moment nog niet bekend, dat is voor iedereen nog even afwachten.

Admin: In de zenderwijzigingen van 2019 is Stingray Brava weer toegevoegd aan het zenderpakket. De zender heet nu Stingray Classica en is te vinden in het Pluspakket op kanaal 115
Stingray Brava is leuk als je oude opnames wil zien/horen, maar Mezzo is stukken beter en al lang niet meer bij KPN tot mijn verdriet ! Nu gaan er weer 'n bende programma's weg en kosten worden hoger vanwege Kees Jan de Jager en dat 5 net van de chinezen. Kultuur is toch al slecht in Nederland.
Reputatie 7
Badge +21
Inmiddels staat Brava weer in de KPNlijst
De zender is te vinden onder nummer 115.
De naam heeft Brava zelf veranderd in: Stingray Classica HD

Met dank aan https://breedbeeldweetjes.wordpress.com
Kleine toevoeging: hij zit in het pluspakket op dat nummer.