Beantwoord

waarom kan ik SBS9 opnames niet op mijn pc kijken ?

  • 15 June 2022
  • 3 reacties
  • 52 keer bekeken

Ik kan van de meeste programma's die ik opneem de opnames op alle apparaten afspelen. Maar enkele niet. Van sommige heeft dat idd te maken met de rechten van de betreffende zender (buitenlandse zenders), maar hoe zit dat bij SBS9? Ook bij die opnames krijg ik altijd de melding “Deze opname kun je alleen op de tv-ontvanger bekijken". Contact met Talpa leert dat deze rechten bij hun zo staan ingesteld dat ik deze opnames ook op alle apparaten zou moeten kunnen zien. Maar dat kan ik dus niet. Hoe zit dit ??

icon

Beste antwoord door Bram_ 23 June 2022, 12:05

Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 7
Badge +13

Hi @Nelleke6! Dit heeft te maken met uitzendrechten. Je kan de zender wel onderweg bekijken. Maar voor SBS9 is het niet mogelijk de opnames via iTV online te kijken. Daar kan ik helaas niks voor je aan veranderen. 

Hi @Nelleke6! Dit heeft te maken met uitzendrechten. Je kan de zender wel onderweg bekijken. Maar voor SBS9 is het niet mogelijk de opnames via iTV online te kijken. Daar kan ik helaas niks voor je aan veranderen. 

Dat zeg ik dus: volgens Talpa ligt dat NIET aan uitzendrechten. Volgens Talpa zou ik SBS9 programma’s die ik opneem via KPN gewoon op mijn pc moeten kunnen zien. Wat zijn de uitzendrechten die jij hier dan noemt dan bedoeld?

Reputatie 7
Badge +13

Hi @Nelleke6! Ik ben je mijn excuses verschuldigd. Het moet inderdaad mogelijk zijnSBS9 opnames terug te kijken op PC. Waarom je nu die foutmelding krijgt is onduidelijk, Maar dat zetten we nu recht. We verwachten dit op korte termijn gerepareerd te hebben. 🙂

Reageer