Beantwoord

Kadaster-registratie

  • 5 March 2020
  • 4 reacties
  • 202 keer bekeken

Ik heb een kadasterregistratie op mijn naam staan. En dit is GEEN BKR. Dit is een melding uit 2003 en al lang verleden tijd. Nu kunnen jullie die alleen maar er vanaf galen , maar de mannetjes aan de telefoon bij jullie zijn alleen maar gespecialiseerd in het verkopen en of oplossen van storingen. Kunnen jullie een acte sturen naar kadaster zodat dit van mijn naam is?

 

icon

Beste antwoord door Anoniem248 6 March 2020, 19:30

Bekijk origineel

4 reacties

Hallo @Anoniem248 , ik zou zelf even contact opnemen met het kadaster, hier heeft KPN niets mee van doen, zie onderstaande link:

Contact opnemen met kadaster

Reputatie 7
Badge +20

Dag @Anoniem248 Kun je uitleggen wat de link tussen ons en het kadaster precies is? Ik sluit me aan bij Jan: volgens mij kun je het beste zelf contact opnemen met het Kadaster. 

Het probleem is opgelost. Gelukkig. Het feit is dat het bij het kadaster geregistreerd staat maar niet door de kpn is aangemeld maar door de desbetreffende deurwaarder. Gelukkig kwam mijn makelaar met de oplossing. Die zei mij om daar eens naar toe te bellen. De deurwaarder hadden het dossier wel afgesloten maar niet een acte gestuurd naar het kadaster. Kpn kan daar dus niets van weten omdat alles via de deurwaarder loopt, maar het was wel ff frustrerend omdat ik na diverse telefoontjes niet verder kwam aangezien het een geval is wat uit 2003 was. 

Hoop dat ik hiermee ook andere kan helpen die met hetzelfde probleem zit. 

 

Met vriendelijke groet anoniem248

 

 

Reputatie 7
Badge +20

Hallo @Anoniem248 Dank voor de toelichting. Ik ben blij om te horen dat het probleem is opgelost! 

Reageer