Beantwoord

KPN Veilig wil niet installeren op telefoon

  • 20 February 2020
  • 4 reacties
  • 111 keer bekeken

Ik probeer KPN veilig op extra mobiel te installeren maar lukt niet...geeft steeds fout 3 aan: controleer uw netwerkverbinding en probeer het opnieuw. Maar Wi-Fi verbinding is prima en andere apparaten doen het wel

icon

Beste antwoord door Erik van KPN 5 March 2020, 21:40

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

4 reacties

Reputatie 7
Badge +30

Hoi Ben, welkom op het forum! Het hoeveelste apparaat is dit waar je KPN Veilig op probeert te installeren? Bij de gratis versie van KPN Veilig kun je op twee apparaten installeren. Bij de betaalde versie op vijf. 

Als je nog licenties over hebt, kun je dan stap voor stap aangeven wat je doet, en wanneer je de foutmelding krijgt?

5 betaald en korting KPN compleet...Moet dus kunnen...

Reputatie 7
Badge +30

Check, dan kun je dus op vijf apparaten KPN Veilig installeren. Controleer voor de zekerheid in de beheeromgeving op veilig.kpn.com hoeveel licenties er nog vrij zijn (dat staat in de bovenbalk, rechts). Als daar inderdaad staat dat er nog licenties beschikbaar zijn, kun je dan aangeven op welk punt in het installatieproces je deze melding krijgt? Welke stappen doe je, en waar gaat het mis.

 

Reputatie 7
Badge +30

Je hebt niet meer gereageerd, Ben. Ik ga ervan uit dat het KPN Veilig dan ook inmiddels hebt kunnen installeren. Mocht dat niet zo zijn, reageer dan alsnog en beantwoord de eerder gestelde vragen :)