Beantwoord

Onderzoek Online Veiligheid

  • 21 June 2021
  • 4 reacties
  • 104 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +30

Samen met de TU Delft doet KPN momenteel een onderzoek naar de veiligheid van apparaten die verbonden zijn met het internet. En daar hebben we jullie hulp bij nodig!

 

In het kader van dit onderzoek verzamelen we informatie over wat mensen denken over de veiligheid van dergelijke apparaten, en het gebruik van maatregelen zoals virusscanners om deze apparaten te beschermen en beveiligen.

 

Deze informatie verzamelen we door middel van een een enquête. We willen jou vragen of je deze enquête zou willen invullen. Het bestaat uit enkele korte vragen gevolgd door een aantal stellingen. Het invullen van de gehele enquête duurt ongeveer 6 minuten.

 

Door het invullen help je de dienstverlening van KPN verbeteren én help je een student van de TU Delft met zijn afstudeeropdracht :)

 

Deelname aan het onderzoek

Deelnemen is vrijwillig en anoniem. Om de enquête af te ronden hoef je geen persoonlijke gegevens in te vullen, en jouw antwoorden zijn niet gekoppeld aan een e-mailadres of andere klantgegevens.

 

Gegevensverwerking

Alle antwoorden worden geanonimiseerd verzameld en verwerkt als onderdeel van een bredere gegevensanalyse. Individuele antwoorden of antwoordformulieren worden niet afzonderlijk behandeld of gedeeld. 

 

Publicatie van resultaten

De resultaten van de analyses worden opgenomen in een onderzoeksrapport. Dit onderzoeksrapport wordt verstrekt aan KPN, en publiek beschikbaar gemaakt via de ‘Education Repository’ van de TU Delft. De onderzoeksresultaten kunnen tevens worden opgenomen in een wetenschappelijk artikel.

 

Meedoen

Als je mee wil doen aan dit onderzoek en zo ons, maar ook het onderzoek van de TU Delft wil helpen, ga dan door naar de enquête hier: <link verwijderd>

 

Vragen?

Heb je nog verdere vragen? Stel ze hieronder vooral. Mijn collega @Raymondt is er om vragen te beantwoorden en dingen te verduidelijken waar nodig. 

icon

Beste antwoord door Erik van KPN 4 August 2021, 10:59

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

4 reacties

Reputatie 7
Badge +22

Ingevuld! 😉

Ingevuld!

Ingevuld.

Reputatie 7
Badge +30

Dit onderzoek is nu afgerond, de student is succesvol afgestudeerd :tada:

We willen iedereen die de enquête heeft ingevuld hartelijk danken voor de moeite!