Sticky

Gratis internetten, bellen en sms'en in Oekraïne

  • 25 February 2022
  • 107 reacties
  • 3163 keer bekeken
Gratis internetten, bellen en sms'en in Oekraïne
Reputatie 7

De situatie in Oekraïne gaat ons aan het hart. Daarom brengen we in ieder geval tot eind maart voor mobiel (bellen en sms) en vast bellen naar Oekraïne geen kosten in rekening*. Dat geldt voor onze consumenten en zakelijke klanten. Ook maken we voor onze klanten die in Oekraïne zijn roaming (bellen, data en sms) kosteloos.** :green_heart:

 

* Het bellen of sms’en met premium telefoonnummers is niet gratis.

** Vanaf vrijdag 25 februari 2022 worden er geen kosten in rekening gebracht. Dit wordt achteraf op de factuur gecorrigeerd. Deze wijziging vind je op een van de eerstvolgende facturen.

Update 26-9-2022: Met de uitgegeven simkaarten blijft het in ieder geval tot en met 31 december mogelijk om zonder kosten te bellen of sms’en naar Oekraïense nummers en gratis dataverkeer te gebruiken in Oekraïne. 

 

Update 22-7-2022: De 10000 simkaarten die wij voor Oekraïense vluchtelingen beschikbaar hebben gesteld, zijn op. Tot ten minste 30 september blijft het, ook met de uitgegeven simkaarten, mogelijk om zonder kosten te bellen of sms'en naar Oekraïense nummers.

 

Update 22-04-2022: Vanaf deze week bieden wij op kanaal 58 Nickelodeon Oekraïne aan.

 

Update 27-03-2022: Wij verlengen deze actie tot een nog onbekende einddatum. Zodra er een nieuwe update bekend is, melden wij dat direct in dit topic.


107 reacties

Reputatie 1
Badge

Hoi @Marcia_ wegens ontbreken bankrekening is opwaarderen onmogelijk.  Is dit nog op te hogen vanuit coulance ? Volgende week komt de ambassade met certificaat voor bankrekening te kunnen openen. 

Reputatie 7
Badge +30

Ik zie dat het derde nummer nog wel voldoende minuten heeft, is het een idee om die tijdelijk te gebruiken? Er kan eventueel ook een opwaardeerkaart in de supermarkt gehaald worden. Die kan contant afgerekend worden. Hopelijk lukt het op die manier!

Reputatie 1
Badge

Hoi Marcia, wat staat er dan tot 2023? Hoe werkt dit? Kan je uitleggen aub, dan kan ik het ook weer via de tolken doorgeven.

 

 

Reputatie 7
Badge +29

Wat hier staat is dat er geen los tegoed op de kaart staat (Credit en Bonus Credit). Wel staat er een bundel op van 500 eenheden. En die eenheden kunnen gebruikt worden als belminuut of als MB. Daarnaast staat er een onbeperkt internet bundel op (MB Unlimited). Hierdoor zal internetverkeer daarvan afgaan. En belminuten gaan dan van de 500 bundel af. En van die 500 eenheden zijn er nog 27 over. Dus men kan met deze simkaart nog 27 minuten bellen.

Als dat op is, dan zal opgewaardeerd moeten worden. Dat kan, zoals Marcia al aangaf, met een opwaardeerkaart. Die zijn via supermarkt en telefoonwinkels te krijgen. Met zo'n opwaardeerkaart wordt er tegoed op de simkaart gezet. Dan zul je zien dat er achter Credit een bedrag verschijnt. Met dat tegoed kan gebeld worden, of een bundel worden aangeschaft. 

Helpt het zo, @peterpijpelink?

Reputatie 1
Badge

Zeker, bedankt ik ga vertalen en uitleggen. 🙏 

Badge

Hallo, ik wil alsjeblieft 3 simkaarten aanvragen. Bedankt. Groeten Lidiia

 

 

Reputatie 7
Badge +20

Goedemiddag @Iidiia otzemok, welkom op ons forum! Ik heb het verzoek voor je doorgezet!

Reageer