Korting niet berekend

  • 26 January 2021
  • 4 reacties
  • 206 keer bekeken

Korting niet berekend op factuur


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van het forum of stel je vraag in een nieuw topic.

4 reacties

Reputatie 7
Badge +20

Hoi @BiancaW. Welkom op het KPN forum. Wat vervelend dat de korting niet is verrekend op jouw factuur. Over welke korting gaat het precies? Wil je jouw naam, postcode, huisnummer, klantnummer en mobiel nummer achterlaten in het KPN Forum profiel? Jouw mobiel nummer mag je achterlaten in het “Persoonlijke opmerkingen” veld. Dan kan ik dit voor je uitzoeken. Laat je een berichtje achter in dit topic nadat je dit hebt gedaan? Ik hoor graag van je!

Admin: gegevens verwijderd uit openbare post

Nietszeggend antwoord

De gegeven informatie is ook weinig informatief, @Harry Vd M . Nogal logisch dat @Vikash  het niet meer kan duiden. Er zijn verschillende kortingen mogelijk.

Dit “Korting niet berekend op factuur” geeft niet veel info. Er zijn wel 10 redenen waarom het zo kan zijn. En welke korting (er is meer dan entertainmentkorting). Maar die zijn niet allen in dit geval van belang. Heeft geen zin alles op te noemen. Daar heeft @BiancaW  ook niks aan. Vandaar dat Vikash graag de gegevens heeft opdat ie in de administratie mag en kan kijken.

Dan wordt Bianca echt effectief geholpen!