4G bereikt officieel Duitse grens

  • 7 november 2013
  • 5 reacties
  • 4135 keer bekeken

Reputatie 4
Badge +3
Gisteren was het dan eindelijk zo ver, 4G bereikte Nijmegen en Arnhem. Hiermee reikt het 4G netwerk inmiddels van Rotterdam tot aan de Duitse grens en kunnen mensen daar tussenin gebruik maken van het supersnelle mobiele 4G netwerk. Tevens start Omroep Gelderland met een pilot om via 4G direct beelden verzenden en radiomaken vanaf locatie.

De komst van de dekking van KPN’s 4G-netwerk is goed nieuws voor bewoners en bedrijven in de regio Nijmegen die nu tot tien keer zo snel mobiel kunnen internetten. Bij de activatie van KPN’s 4G-netwerk in Nijmegen start, in samenwerking met de redactie van Omroep Gelderland, een pilot voor 4G-verbindingen op camera’s. Met deze supersnelle verbinding versturen straks verslaggevers en redacteuren razendsnel beelden door vanaf locatie voor televisie en de website van de omroep. Daarnaast wil Omroep Gelderland 4G gebruiken voor stabiele en kraakheldere livemeldingen. Voor de omroep is dit een behoorlijke technologische vooruitgang. Met eerdere mobiele netwerken was het nog niet mogelijk om live verslag te doen op locatie.

https://

Foto: Omroep Gelderland kan nu razendsnel via 4G live verslaggeven met videobeelden. Journalist Jeroen Mäkel (links) ontvangt de eerste 4G-simkaart van program director Erik Vercouteren van KPN.

 

Voor het volledige artikel kun je hier terecht!


5 reacties

Reputatie 7
Badge +12
Is dat de simkaart die in de Samsung Galaxy Mega moet? :$

Reputatie 4
Badge +3
Dit is een speciale 4G simkaart, als het goed is moet je deze ook hebben als 4G gebruiker ;-)

Daan

Reputatie 7
Badge +8
topgeheim, eerste foto van een bijpassende iphone LMOA :D

bigiphone

Reputatie 7
Of voor de Nokia Lumia 2520.

Reputatie 7
Badge +12
Hier past ie in ieder geval niet in 😉 #bijnaweekend

https://

Reageer