4G live in Eindhoven

  • 25 september 2013
  • 0 reacties
  • 4563 keer bekeken

Reputatie 4
Badge +3
Jazeker, het is zover!

We hebben met ons 4G netwerk inmiddels Eindhoven bereikt! Vandaag werd officieel het 4G netwerk in Eindhoven geactiveerd door middel van de rode knop.

Eindhoven wordt natuurlijk al langer gezien als innovatiestad en burgemeester van Gijzel legt de link met KPN dan ook fijntjes uit: 

“Onze stad is uitgegroeid tot een toonbeeld van innovatie, vernieuwing en ondernemerschap. Veel mensen werken er elke dag hard aan om dit te faciliteren en het is mooi dat we hier nationaal en internationaal erkenning voor krijgen. De introductie van het 4G netwerk sluit goed aan op het innovatieve karakter van deze regio. Mobiele telefoons en het mobiele internet hebben ons leven al ingrijpend veranderd in de afgelopen jaren. Door de toenemende snelheid worden er steeds meer nieuwe toepassingen mogelijk.  En de knappe koppen in Eindhoven zijn natuurlijk bij uitstek geschikt om die toepassingen te bedenken.”

Ook Neelie Kroes pleit voor een zo snel mogelijk uitrol van 4G, niet alleen binnen Nederland maar binnen geheel Europa: “Dit is geweldig nieuws voor mensen in Eindhoven”.

 

 Voor meer informatie en het nieuwsitem vanuit KPN volg deze link!


0 reacties

Er zijn nog geen reacties. Reageer als eerste.

Reageer