Geen service

  • 6 november 2013
  • 4 reacties
  • 8742 keer bekeken

Goeiemorgen, zou u ook eens kunnen kijken op het postcode 7261WZ. . Ben sinds een week in bezit van de iphone 5s en KPN all in one Abbo. . Heb de hele week al geen bereik daar en geen service! Vandaag weer (3e)nieuwe simkaart erin gekregen van KPN maar mag ook niet baten. Heb de mobiel nodig voor mijn werk daar maar kan dus niets met een duur abonnement ! Mede collega's met ook KPN hebben zeer slecht ontvangst daar. KPN zegt volledig bereik. Mvgr nathalie

4 reacties

Reputatie 6
Badge +2
Als dit al je 3e simkaart is hoeven ze die ook niet meer te vervangen.  Daar zal het probleem niet in zitten. (kaartjes zijn wel correct geactiveerd via de website of klantenservice?)

Is er zowel binnen als buiten geen bereik op de aangegeven postcode?

Zat je voor de iPhone 5S ook al bij KPN, maar dan met bereik?

Ps. In februari 2014 is 4G beschikbaar op je postcode. Je bereik zal dan wel moeten verbeteren, alleen daar heb je nu nog niet zo veel aan.

Reputatie 4
Badge +2
Beste Nathalie,

Zou je in een privébericht je 06-nummer, postcode en huisnummer willen sturen? Dan ga ik kijken of er op jouw locatie iets aan de hand is.

Met vriendelijke groet,

Jemy

Reputatie 7
Badge +12
Gezien de locatie van 7261WZ is er inderdaad een groot gat in de 3G dekking wat hier de oorzaak van is. Hopelijk dat Jemy kan vinden wat de reden is van dit grote gat :)

Hoop het ook het is echt niet fun meer. Duur abonnement en kan niets!

Reageer