Beantwoord

GPRS instellen prepaid

  • 19 juli 2018
  • 133 reacties
  • 14851 keer bekeken


Toon eerste bericht

133 reacties

@Mmmmike, de instellingen stonden nog niet op prepaidinternet. Inmiddels wel! 🙂 Zou je het nu eens willen testen?

Het instellen van 2G dien je zelf in het apparaat of in een toestel te regelen.

 

Hi Susan,

 

Ik krijg het ook niet voor elkaar, zou je mij ook willen helpen?

Reputatie 7
Badge +21

@lousievp, zeker! Zou je dan je [url=https://forum.kpn.com/settings/profile]Forum profiel[/url] willen aanvullen met naam, 06-nummer en simkaartnummer?

Badge

Hoi Susan, ik heb de prepaid sim kaart in een telefoon ingesteld op APN: prepaidinternet, en daarna in de GPS tracker gedaan, deze geeft nu aan dat er geen GSM netwerk kan worden gevonden, kun je misschien even kijken of het goed staat? telnr en simkaartnr staan in m'n profiel, alvast bedankt.

Reputatie 7
Badge +21

@FP04, bedankt voor de gegevens! Ik heb nog een aanpassing gedaan in het systeem, zou je eens willen kijken of hij het nu wel doet?

Badge

Hoi Susan, dankjewel, ik heb meteen even gekeken naar de GPS tracker, maar helaas het lampje van de GSM ontvangst is nog steeds uit, denk je dat ik 'm van de power af moet halen misschien en dan nog eens kijken? Dat ga ik in elk geval morgen proberen, ik laat weten of dat lukt.

Badge

Hoi Susan, power eraf en weer erop, maar helaas nog geen GSM ontvangst. Zijn er nog andere mogelijkheden? Ik vind 't vreemd omdat in de reviews van dit apparaatje tientallen reacties zijn van mensen die blij zijn dat het zo makkelijk, snel en goed werkt.

Badge

Hoi Susan, hij doet het !!!
Nadat ik wat info had gezocht op internet vond ik de tip om eerst via de telefoon de pincode op de simkaart (meestal 0000) uit te zetten, omdat je op je tracker niks kunt invoeren. Na het uitzetten van de pincode kreeg ik GSM contact op de GPS tracker en komt de locatie via SMS netje binnen. Wellicht nuttig om deze info ook mee te geven aan anderen die problemen hebben met de GPS tracker. 
Bedankt voor je hulp

Reputatie 7
Badge +21

@FP04, super om te lezen! En bedankt voor de aanvulling ;) Volgens mij stond dat wel ergens in het topic, maar top dat het voor jou heeft geholpen. Veel plezier ermee!

Reageer