Het wie ben jij topic

  • 11 februari 2013
  • 3 reacties
  • 8924 keer bekeken

Reputatie 4
Badge +3
Om mezelf toch beter kenbaar te maken binnen de community leek ons wel aardig elkander even voor te stellen aan elkaar!

Ik zal maar even aftrappen.

Ik ben Daan en ben samen met enkele collega's verantwoordelijk voor de 4G community. Ik ben al enkele jaren werkzaam binnen KPN, en ben vanuit de winkel terechtgekomen bij Webcare, waar ik nu vooral de focus leg op de mobiele tak. Ik ben dan ook het aanspreekpunt voor al je 4G vragen, of het nu abonnementen betreft of toestellen. Daarnaast ben ik een vervent tweaker en een echte gadgetfreak, en van daaruit ben ik dus ook gek op techniek. Mocht je dus vragen hebben over een van deze zaken, of mocht je andere vragen hebben, laat het me gerust weten!

Wie neemt het stokje van me over?


3 reacties

Ik ben Philip de Jong en kom uit Amsterdam. Heb in vanwege mijn werkzaamheden een grotere telefoon gekocht, de nokia 920 lumia. Ik heb een adviserende functie mbt verkoop bij jumbo, en moet vanuit die gedachte altijd overal bereikbaar zijn. daarnaast gebruik ik veel spotify.

Hoi Daan,

Misschien weet jij antwoord op mijn vraag heb sinds dindsdag 12 februari een zakelijk 4G abonnement voor mijn laptop met de nieuwste 4G dongel van KPN. Het probleem is dat mijn internetverbinding op mijn laptop niet 10x sneller is met 4G maar 10x lanzamer is geworden in vergelijking met wat ik voorheen had 3G. Al sta ik naast de KPN toren in Amsterdam het is zeer langzaam en de verbinding klapt er ook regelmatig uit in Amsterdam.

Groeten van Rein van Zanen.

Reputatie 4
Badge +3
Beste RvZ,

naar aanleiding van je vraag heb ik een prive bericht gestuurd. Wellicht is het leuk om je in dit topic ook direct even voor te stellen? :-)

Reageer