Test mee met 4G

  • 8 augustus 2013
  • 7 reacties
  • 6461 keer bekeken

Reputatie 4
Badge +3
Kun jij 4G aan?

 

Benieuwd hoe snel https://www.facebook.com/hashtag/4g" data-pub="{"type":"hashtag","id":153759988116347,"source":null} van KPN echt is? Ontdek binnenkort zelf de nieuwe mogelijkheden van het supersnelle mobiele netwerk, want we zoeken... 4G-testpiloten! 

Meld je snel aan als 4G-testpiloot via de Facebook applicatie: http://bit.ly/13m5epd


7 reacties

Reputatie 1
Jammer dat dit alleen via facebook kan. Ik ken steeds meer mensen die hun account daarop weg doen.
Reputatie 4
Badge +3
Ha ucsdcom,

Ik snap wat je bedoelt met betrekking tot de facebook limitatie. Ik ga dit in ieder geval doorzetten naar mijn collega's. Wellicht dat we aankomende keer het forum ook kunnen meepakken. Bedankt voor het meedenken :-)

Daan

Ik heb mij een tijdje terug aangemeld. Zijn de winnaars al bekend gemaakt? Deze vraag heb ik trouwens ook via een prive bericht bij KPN op Facebook openstaan maar misschien heeft u al antwoordt hierop.
Vandaag mailtje gekregen dat er deze maand de winnaars bekend worden gemaakt. Zeker zoveel aanmeldingen dat ze vertraging hebben opgelopen. Ben benieuwd wie de gelukkigen zijn!
Reputatie 1
Ik ben inmiddels gebeld met een vragenlijstje. Er zou vorige week bekend gemaakt worden of ik één van de gelukkigen ben die geselecteerd is als 4G tespiloot. Ik heb tot op heden echter nog niets gehoord. Is er bekend wanneer de selectie bekend gemaakt wordt? Ik ben reuze benieuwd te horen welke geluksvogels het 4G-netwerk voor jullie mogen gaan testen! :D

Reputatie 4
Badge +3
Ha OSC4R,

De komende dagen zullen de winnaars bekend gemaakt worden. Hou je mailbox dus in de gaten ;-)

Met vriendelijke groet,

Daan

Reputatie 1
Dank voor je reactie, Daan. Nog even geduld dus. 😉 Ik wacht het af!

Reageer