Beantwoord

Aanschaffen KPN abonnement in het buitenland

  • 29 September 2019
  • 3 reacties
  • 160 keer bekeken

Hallo, mijn dochter is momenteel in Griekenland voor een stage. Haar huidige Iphone is kapot en ze wil graag een nieuwe aanschaffen via KPN met een abonnement omdat KPN ook de beste verbinding geeft. Als dat zou kunnen hoe komt die nieuwe telefoon dan bij haar, we hebben in Athene alleen maar Vodafone winkels gezien. Graag advies.
icon

Beste antwoord door Jasper van KPN 1 October 2019, 15:07

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

3 reacties

Reputatie 7
Badge +28
Als ze al een abonnement heeft op KPN zal KPN de nieuwe telefoon naar haar officiele huisadres in Nederland sturen. Volgens de regels moet zij zich dan legitimeren bij de aflevering.

Mocht dit een groot probleem zijn, dan kun je eventueel zelf een abonnement afsluiten bij KPN en het abonnement dus op jouw naam zetten. Maar ook dan zal de telefoon in Nederland bezorgd worden.
Reputatie 7
Hoi @AcjAj, welkom bij ons op het forum. Een stage in Griekenland is heel erg gaaf, dat is erg lekker. Dat haar iPhone de geest heeft gegeven is minder natuurlijk! Wat de mogelijkheden zijn hangt ook af van haar abonnement. Een abonnement kan namelijk vanaf 4 maanden voor de einddatum verlengd worden, als ze nog eerder in het contract zit is dat nog niet mogelijk. Ook zal ze zich inderdaad moeten legitimeren, zoals Noordzee al noemt, bij het afleveren op het woonadres in Nederland, dat is ook niet handig als ze daar is. Als haar abonnement verlengbaar is, zou ze het ook kunnen aanpassen naar een Sim-Only abonnement en daar los een simlockvrij nieuw toestel kopen. Dan kan ze onze SIM-kaart in dat toestel doen, kan ze haar abonnement gewoon blijven gebruiken (los van het wel of niet kunnen verlengen) en heeft ze het nieuwe toestel snel en eenvoudig in bezit en gebruik.
Reputatie 7
Badge +28
@AcjAj

Heb je al voor jouw dochter een abonnement afgesloten?
Of lossen jullie het op een andere manier op?