Beantwoord

Huawei P30 Pro einde?

  • 9 August 2019
  • 2 reacties
  • 140 keer bekeken

ik mag over 2 maanden een nieuw toestel uitzoeken en ik wil graag de Huawei p30 Pro maar de vraag is wordt deze nog ondersteund en zitten er update bij?
icon

Beste antwoord door Susan_ 11 August 2019, 14:18

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +21
Goedemiddag @John6586, welkom op het Forum en bedankt voor je bericht!

Vooralsnog zijn er geen problemen met de Huawei toestellen die op dit moment nog verkocht worden. Het laatste statement is als volgt:

Ook Huawei heeft inmiddels een statement vrijgegeven. Het bedrijf geeft aan beveiligingsupdates uit te blijven brengen voor alle bestaande smartphones en tablets. Hierbij gaat het om alle telefoons die zijn verkocht en nog steeds worden verkocht. Heb je dus bijvoorbeeld onlangs een P30 Lite in huis gehaald, dan kun je gewoon beveiligingsupdates voor het toestel verwachten. Ook toestellen van Honor, een submerk van Huawei, worden voorlopig ondersteund met beveiligingspatches. Hoe het zit met grotere Android-updates, is onduidelijk.

Ik raad aan om over 2 maanden, als je daadwerkelijk een nieuw toestel mag uitzoeken, hier nog even naar te kijken of er misschien iets in gewijzigd is. Maar vooralsnog is dit het laatste nieuws.
Je krijgt als het mee zit zelfs de nieuwe Emui hun eigen schil. Wanneer is nog onbekend.
https://www.androidplanet.nl/nieuws/huawei-emui-10-officieel/amp/

Er is ook een alternatief voor Android bekend gemaakt.

https://www.androidplanet.nl/nieuws/harmonyos-huawei/

Reageer