Beantwoord

Klacht

  • 26 april 2016
  • 3 reacties
  • 300 keer bekeken

Ik heb mijn vriendin overgehaald om na tien jaar over te stappen van Vodafone naar KPN, omdat Vodafone zo'n slechte service heeft. Ikzelf stap dan ook over. Voor mijn vriendin is het geregeld, nu ik nog. En o o o, wat heb ik een spijt. De medewerker van de winkel in Hoogeveen is volledig incompetent, er is nu al van alles mis gegaan en toen ik naar de filiaalmanager vroeg, was deze ziek. Toevallig hoor! Mijn klantnummer is in eerste instantie nergens te vinden, ik heb het overigens wel op papier, de order is wel of niet doorgezet, maar ik heb ondertussen wel 69,- euro voor mijn toestel bijbetaald. Wat een chaos. Gelukkig kan ik nu alsnog besluiten te blijven bij Vodafone of desnoods naar T-mobile gaan. Nu alleen nog ff aan mijn vriendin vertellen.....

icon

Beste antwoord door Joran 3 mei 2016, 11:59

Hey , ik zie dat mijn bericht nog ongelezen is. Heb je mijn hulp nog nodig? Ik hoop dat alles inmiddels goed is opgelost!

Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 7
Badge +30

RJPE schreef op 26 apr '16 om 16:40u

Ik heb mijn vriendin overgehaald om na tien jaar over te stappen van Vodafone naar KPN, omdat Vodafone zo'n slechte service heeft. Ikzelf stap dan ook over. Voor mijn vriendin is het geregeld, nu ik nog. En o o o, wat heb ik een spijt. De medewerker van de winkel in Hoogeveen is volledig incompetent, er is nu al van alles mis gegaan en toen ik naar de filiaalmanager vroeg, was deze ziek. Toevallig hoor! Mijn klantnummer is in eerste instantie nergens te vinden, ik heb het overigens wel op papier, de order is wel of niet doorgezet, maar ik heb ondertussen wel 69,- euro voor mijn toestel bijbetaald. Wat een chaos. Gelukkig kan ik nu alsnog besluiten te blijven bij Vodafone of desnoods naar T-mobile gaan. Nu alleen nog ff aan mijn vriendin vertellen.....Even een truucje om je klantnummer te vinden:

Je pakt hiervoor je (online) bankafschrift en kijkt naar de laatste afschrijving van KPN Mobiel. In de omschrijving staat het factuurnummer. Dit zijn negen cijfers, gevolgd door een punt en dan nog één of meerdere cijfers. De negen cijfers vóór de punt zijn samen je klantnummer.

Robin

Reputatie 7
Badge +28
Welkom op het forum , het betreurt me dat jouw aanvraag zoveel problemen oplevert. Kan ik je hiermee helpen? Dan wil ik je vragen op mijn privébericht te reageren. Hopelijk kunnen we zo snel wat duidelijkheid krijgen over de bestelling!

Reputatie 7
Badge +28
Hey , ik zie dat mijn bericht nog ongelezen is. Heb je mijn hulp nog nodig? Ik hoop dat alles inmiddels goed is opgelost!

Reageer