Beantwoord

overname leasetoestel einde contract

  • 26 juli 2015
  • 1 reactie
  • 159 keer bekeken

Goedenavond,

Mijn telefoonabbonnement eindigt 7 augustus en dit is icm een leasetoestel. Nu is mijn vraag wat de overnamekosten zijn voor de Sony Xperia Z. Ik heb naar mijn weten geen brief ontvangen.

Graag hoor ik van u,

groeten,

Bart vt

icon

Beste antwoord door Cindy_ 27 juli 2015, 14:23

; leuk om je op ons forum te zien, welkom! Heb je al een verlenging gedaan of je abonnement opgezegd? Op dat laatste hoop ik natuurlijk niet 😉. Twee weken hierna ontvang je de brief voor de overname. Ik heb wel even gekeken wat je ongeveer kunt verwachten qua bedrag voor je Sony Xperia Z. Na 2 jaar is dit ongeveer € 88,00 en na 1 jaar is dit € 160,00. Deze bedragen zijn indicatief en worden vastgesteld op de datum van de overname. Het kan dus wel iets verschillen, maar mijn ervaring is dat het nooit tientallen euro's scheelt. Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +24
; leuk om je op ons forum te zien, welkom! Heb je al een verlenging gedaan of je abonnement opgezegd? Op dat laatste hoop ik natuurlijk niet 😉. Twee weken hierna ontvang je de brief voor de overname. Ik heb wel even gekeken wat je ongeveer kunt verwachten qua bedrag voor je Sony Xperia Z. Na 2 jaar is dit ongeveer € 88,00 en na 1 jaar is dit € 160,00. Deze bedragen zijn indicatief en worden vastgesteld op de datum van de overname. Het kan dus wel iets verschillen, maar mijn ervaring is dat het nooit tientallen euro's scheelt. 

Reageer