Beantwoord

Overstap vanaf Vodafone, maar nog geen simkaart ontvangen

  • 19 June 2019
  • 5 reacties
  • 170 keer bekeken

Hallo i.v.m. overstappen van Vodafoon naar KPN zouden wij per post 2 nieuwe simkaarten ontvangen,waarvan wij wel al een activatiecode per mail hebben ontvangen, met het dringend verzoek om deze per direct te activeren. Krijg wel herinnering mails hierover, maar wij hebben nog steeds geen kaarten per post ontvangen.

groeten,

Marcel van den Hout

Admin: titel van je bericht aangevuld ter verduidelijking
icon

Beste antwoord door Houma 21 June 2019, 20:40

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

5 reacties

Reputatie 7
Badge +30
Beste @Houma, welkom! Wat vervelend dit. Gaan jullie van abonnement naar abonnement? Of is er ook prepaid in het spel? Wil je je forumprofiel aanvullen met je postcode + huisnummer en onder 'klantnummer mobiel' beide 06-nummers vermelden? Laat het hier even weten wanneer je dat gedaan hebt. Als je een ordernummer hebt, zou je dat ook onder 'persoonlijke opmerkingen' willen zetten? Dat vergemakkelijkt mijn zoektocht een beetje 😉.
Hallo Marcia, wij gaan van Vodafoon naar KPN mobiel (abonnement) per 15-07-2019.

Betreft nr. 06********* en nr. 06***********

ordernr.******

Groeten,

Houma

*Admin: gegevens verwijderd i.v.m. privacy
Reputatie 7
Badge +25
Hi Houma, Marcia is er vandaag niet dus vandaar dat ik reageer. Zorg dat je de gegevens invult in jouw profiel, niet hier openbaar op het internet... Zou je daar ook nog je naam en adres willen invullen? 06-nummers en ordernummer hebben we.
Simkaarten ontvangen,waren op het verkeerde adres geleverd.

gr. Houma
Reputatie 7
Badge +30
Helemaal goed! Moet het adres bij ons nog aangepast worden? In dat geval kan je het beste even bellen met 0800-0402: in verband met een sms-verificatie, kunnen we dat hier niet doen! Mocht je verder nog vragen hebben, laat het gerust weten.