Beantwoord

Televisie abonnement opzeggen, gevolgen mobiel (KPN Compleet)

  • 22 december 2017
  • 2 reacties
  • 189 keer bekeken

Aangezien we gaan verhuizen, en niet weten of we terug overstappen op KPN, vroeg ik me af wanneer de voorwaarden voor de voordelen als je met een televisie abonnement een mobiel abonnement afsluit verdwijnen, en hoe werkt dat ?
icon

Beste antwoord door Joran 27 december 2017, 09:31

Welkom Jasper! Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning 🙂 Op het moment dat het Alles-in-1 abonnement is opgezegd vervallen de voordelen van KPN Compleet. Als je meerdere mobiele abonnementen hebt, hou je wel € 5 korting per maand, MB's delen en onderling gratis bellen.Succes met verhuizen en laat het weten als je nog vragen hebt!
Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +28
Welkom Jasper! Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning 🙂 Op het moment dat het Alles-in-1 abonnement is opgezegd vervallen de voordelen van KPN Compleet. Als je meerdere mobiele abonnementen hebt, hou je wel € 5 korting per maand, MB's delen en onderling gratis bellen.

Succes met verhuizen en laat het weten als je nog vragen hebt!
Reputatie 7
Welkom Jasper! Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning 🙂 Op het moment dat het Alles-in-1 abonnement is opgezegd vervallen de voordelen van KPN Compleet. Als je meerdere mobiele abonnementen hebt, hou je wel € 5 korting per maand, MB's delen en onderling gratis bellen.En ook dubbele data 😃 (zie http://kpn.com/compleet )

Reageer